Pittig palmares en verrassende voornemens

Pittig palmares en verrassende voornemens

Isabelle Onraet interieurarchitecten

Isabelle Onraet maakt al vijftien jaar naam in de interieurwereld. Ze goochelt met ruimtes, speelt met verhoudingen, en geeft materialen en texturen een prominente rol. Interieurs van haar hand rijmen haar unieke visie met de wensen van de opdrachtgevers.

Esthetiek en pragmatisme

Isabelle en haar goed geoliede team ontfermen zich vooral over residentiële projecten – van ontwerp en coördinatie tot inrichting en decoratie. Ze nemen alle aspecten van het interieur voor hun rekening, vertrekkend van een duidelijk leidmotief voor het totaalplaatje. Zo vloeien ruimtes naadloos in elkaar en heerst er maximale harmonie qua proporties en materialen, texturen en kleuren, functies en vormgeving.

Apart en adembenemend

Isabelles projecten zijn tot in de puntjes doordacht. Toch is er van voorspelbaarheid geen sprake. Ze streeft vernieuwing na, tekent buiten de lijntjes en maakt gedurfde keuzes: een huis mag niet te gelikt, noch clichématig zijn. De basis is veelal strak met heldere lijnen, terwijl de invulling warm, intimistisch en stijlvol oogt. Haar realisaties verraden een voorliefde voor edele materialen – als het even kan in niet voor de hand liggende combinaties. Zo ontstaan bezielde ruimtes met een ingetogen grandeur en een vleugje kosmopolitisme – weg van de ‘brave’, platgetreden paden.

Foto-1-1
Foto-4-1
Foto-3-1

www.isabelle-onraet.be
056/29.89.29