KIDchen Concept

Aangename kennismaking

Wij zijn KIDchen Concept

Een passie voor keukens en interieur is de basis van ons bedrijf KIDchen Concept. Onze interieurarchitecten luisteren en begeleiden u persoonlijk. Zo creëren wij samen een project naar uw individuele smaak. Van uw SieMatic-keuken tot bijhorende maatwerkkasten, haarden…

Onze kijk op uw keuken

Onze interieurarchitecten willen zich voor 100% inleven in uw leef- en woonwereld. Zij gaan samen met u alle wensen en noden in kaart brengen, dit oa door een grondige rondleiding in de toonzaal om materialen en stijlen van de verschillende keukens te visualiseren. Nadien gaan wij alle wensen of zoveel mogelijk van uw wensen in de ruimte trachten in te vullen. Mochten er dan nog details ontbreken, komen wij graag bij u thuis om daar de materialen te visualiseren of bepaalde technische details te bekijken. Alleen door samen dit traject te bewandelen komen we tot een design, ontwerp passend bij u.

Kortrijksesteenweg 269, 9830 Sint-Martens-Latem
+32 9 247 05 68 ∙ info@kidchenconcept.com
www.kidchenconcept.com

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart