Clips

Jouw onestopshop voor hedendaags wonen en werken

We kennen Clips als een gerenommeerde multibrand store met een unieke mix van lifestyle, interieur, kantoormateriaal en De Printshop. In deze editie van Quartier Latem verkennen we de nieuwste collectie outdoor meubilair bij Clips, waarbij we je laten kennismaken met prachtige merken die een perfecte aanvulling zijn op jouw buitenruimte.

Clips is dé bestemming voor liefhebbers van het buitenleven. Je kan er terecht voor kwaliteitsvol buitenmeubilair, aangevuld met accessoires, verlichting en tableware om het beste uit jouw zomer te halen. Het perfecte recept voor een heerlijk vakantiegevoel in jouw eigen tuin! Dit seizoen schittert de showroom met een buitengewone collectie van gekende top-merken zoals het kenmerkende Fermob tuinmeubilair, waarvoor Clips de specialist is in de regio. Maar daar blijft het niet bij. Clips inspireert ook met het Scandinavische Houe, de outdoor collectie van Ethnicraft en de Palissade collectie van Hay.

Nieuw te ontdekken in de showrooms dit voorjaar: het Belgische merk Diphano. Als een jonge speler met een rijke expertise in buitenleven, omarmt Diphano de kunst van het buitenleven en vertaalt deze naar verbluffende buitenmeubelen van ongeëvenaarde kwaliteit. Hun ontwerpen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden – perfect geschikt voor zowel particuliere tuinen als prestigieuze buitenprojecten voor horeca en bedrijven.

Bij Clips vind je alles wat je nodig hebt om je visie tot leven te brengen. De interieurexperts staan voor je klaar met professioneel advies en persoonlijke aanpak. Een afspraak plan je gemakkelijk op clips.be of in onze showroom.

KORTRIJKSESTEENWEG 5, 9830 SINT-MARTENS-LATEM
WWW.CLIPS.BE – SINT-MARTENS-LATEM@CLIPS.BE

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart