Vitalis

Unieke blik op de toekomst van een all-in tuinbedrijf

Om tot een droomtuin te komen, luisteren tuinarchitecten goed tijdens de kunst van het doorvragen. Dat is nodig om de wensen van wie er woont tot in de kern te kunnen begrijpen om er daarna mee te kunnen creëren. Doelgericht vragen om doelgericht te creëren.

Een droomtuin start bij een droomontwerp, maar wat als een bedrijf alles – ofwel het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de inrichting met design tuinmeubelen – uit handen kan nemen bij het waarmaken van droomtuinen. Het zijn er slechts enkelen in de sector die het totaalplaatje onder een gegarandeerde kwaliteit kunnen waarmaken. Pioniers die in de toekomst nog dat stapje verder gaan om hun diensten nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van hun klanten.

Gent

Het gezellige dorpsplein van Zwijnaarde dient als kloppend hart voor heel wat architecturale verwennerij. In de tuin van de voormalige brasserie De Zwarte Fles tonen het team van tuin- en landschapsarchitecten van Vitalis hun werk. Dit historisch pareltje charmeert en nodigt uit voor een bijzondere ontmoeting.

Knokke

In juli en augustus vertoeft Vitalis net als u aan zee. Tussen de gerenommeerde galerijen op de Zeedijk pronkt ook het talent van tuin- en landschapsarchitecten Kristof van den Bouwhuysen en Laurent Debaere: het creëren van droomtuinen. Het is een plaats waar u tot rust komt, waar de inspiratie borrelt, waar u begint te dromen. Om dromen te vertalen naar een droomtuin stapt u rechtstreeks vanop de Zeedijk bij Vitalis Knokke binnen.

Niets fijner om tuinverhalen te delen aan een pionier in de sector die graag luistert naar uw wensen. De frisse zeelucht nodigt uit om het vakantiegevoel mee naar huis te kunnen nemen. Hoe fijn zou het zijn om elke dag dat gevoel te ervaren als u uw nieuwe tuin binnenwandelt.

Academy

Inzetten op de groei van mensen binnen bedrijven is de sleutel tot de gewenste tevredenheid bij klanten. “De jaarlijkse Academy Week is dé start bij Vitalis voor een jaar vol groei. Tijdens deze dagen leiden we onze mensen verder op om met kennis van het vak droomtuinen waar te maken. Door deze Academy met zowel interne als externe opleidingen zetten we in op het halen van de Vitalis kwaliteitsnorm zoals onze klanten verwachten.” vertelt Kristof van den Bouwhuysen. Het groeitraject van werknemers binnen bedrijven staat vandaag de dag hoog op de lijst van investeringen, en terecht.

info@vitalistuin.be l +32 (0) 3 653 00 20
Vitalis Knokke
Zeedijk 725, Knokke-Heist
Vitalis Gent
Joachim Schayckstraat 2a, 9052 Gent
Vitalis belevingstuin
Oud Gooreind 33, Wuustwezel
Vitalis Wuustwezel
Nijverheidsstraat 6, Wuustwezel

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart