Bonhommes

exclusieve en veelzijdige eventlocatie

SAMEN VIEREN IN ZUIDERSE STIJL

Bonhommes in het landelijke Meigem, op een boogscheut van Sint-Martens-Latem, is een betoverende locatie voor alle privéfeestjes. Het concept werd bedacht door outdoor designspecialist Rechts van de Kerk in het centrum van Meigem en laat iedereen toe elke bijzondere gelegenheid op maat vorm te geven. Van een onvergetelijk huwelijksfeest tot een gezellige avond met familie en vrienden, dankzij de exclusiviteit van Bonhommes wordt alles tot in de puntjes georganiseerd. De patio met overdekt terras is bovendien de uitgelezen plaats voor een receptie, walking dinner of intiem diner.

DE GEDROOMDE BEDRIJFSLOCATIE

Ook bedrijven zijn bij Bonhommes aan het juiste adres. Bedrijfsmeetings, brainstormingsessies, directievergaderingen met lunch, productvoorstellingen of vernissages, bij Bonhommes kan het allemaal. Bonhommes is de perfecte partner om elk bedrijfsevenement op touw te zetten. Onze koks zorgen voor een passende culinaire ervaring: van een wijnproeverij over een lekkere lunch tot een uitgebreide maaltijd aan tafel. De ideale manier om personeel in de watten te leggen of klanten te imponeren.

UITVALSBASIS VOOR EEN HEERLIJK WEEKENDJE WEG

Maar ook voor wie eens een weekendje weg wil, is Bonhommes een voortreffelijke uitvalsbasis op slechts 20 minuten rijden van Gent. De luxeloft van 130 m2 biedt alles wat nodig is om van de rust te genieten en de idyllische omgeving van de Leiestreek te verkennen. Een lekker ontbijt met verse streekproducten smaakt bovendien nog lekkerder op de patio. Hier wanen bezoekers zich dankzij de verbluffende inrichting even in heerlijk Mediterrane sferen.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart