Over het magazine

Het leven in en rond Sint-Martens-Latem

Tweemaal per jaar presenteert INK the image builders het bruisende Quartier Latem magazine. Iedere editie pakken we uit met de laatste nieuwtjes en trends in fashion, interieur, … Ontdek de artikels uit ons magazine nu ook op onze blog voor meer leesplezier!

Het prachtige Sint-Martens-Latem wordt in Vlaanderen ook wel eens een ‘kunstenaarsgemeente’ genoemd. Van her en der kwamen kunstenaars naar Latem om inspiratie te zoeken langs de romantische oevers van de Leie. Jong en oud laat zich door onze prachtige natuur inspireren. Zo ook de handelaars van Latem. Een nieuw seizoen betekent zoals steeds ook nieuwe collecties. In deze editie van Quartier Latem praten we onder andere met een interieurarchitect, een juwelier, een modeontwerpster en een horeca-uitbater uit het hartje van Sint-Martens-Latem. Stuk voor stuk gunnen de gepassioneerde Latemnaars ons een blik achter de schermen van hun zaak. Dus installeer je languit in het eerste lentezonnetje en geniet met volle teugen van alweer een Quartier Latem vol mode en lifestyle verhalen in en rond Latem.

Quartier-Latem_VJ24_ED1

Adverteren in Quartier Latem?

Je wenst een exemplaar van de nieuwste Quartier Latem te ontvangen? Of nog beter, je hebt zelf een onderneming in of rond Sint-Martens-Latem en wil graag deelnemen aan onze volgende editie? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

    Quartier Latem magazine

    Lees alle edities nu ook online

    Archief

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart