CAP

Fijne vakantiehuizen

Uitzonderlijke Vakantiehuizen met Cap Holiday Rentals, een persoonlijke service voor een zorgeloze vakantie.
Ben je op zoek naar een ideaal vakantieverblijf? Cap Holiday Rentals heeft met zorg de mooiste vakantiehuizen geselecteerd, verspreid over prachtige bestemmingen in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en nog veel meer. Met 32 jaar ervaring zijn ze ondertussen een betrouwbare partner voor zowel vakantiegangers als eigenaars!

Een Vakantie voor Iedereen

Of je nu droomt van een luxe villa met uitzicht op de zonovergoten Spaanse kust, een authentiek landhuis in een schilderachtig Frans dorp, een charmante gîte omringd door de Italiaanse landschappen, of een gezellig familiehuis waar huisdieren welkom zijn – hun uitgebreide aanbod heeft voor elk wat wils en voor ieders budget.

Persoonlijke Aandacht

Een persoonlijke service, voor een zorgeloze vakantie. Bij CAP staat persoonlijke aandacht op nummer één. Elk vakantiehuis wordt persoonlijk bezocht en geselecteerd op strenge criteria. Ze helpen de klanten graag bij het vinden van hun perfecte vakantieverblijf en ze blijven altijd bereikbaar ter ondersteuning, ook tijdens de vakantie. Geen eindeloze wachttijden, CAP is er voor, tijdens en na je reis om je te ondersteunen.

Jouw Reis, Onze Zorg

Of je nu een eigenaar bent die een betrouwbare en flexibele partner zoekt, of een vakantieganger die op zoek is naar de perfecte vakantie-ervaring, stap binnen in de wereld van Cap Holiday Rentals en geniet van huren of verhuren, zonder zorgen.

cap Valkenstraat 2
9850 Merendree
info@cap.be
www.cap.be
+32 9 362 31 42

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart