Isabelle Onraet

Breath of harmony

Het open gevoel dat de kust vanzelf oproept, het luxueuze karakter dat eigen is aan Knokke: beide komen samen in het interieurconcept van dit lichtrijke duplex appartement. Een welgekozen mix van materialen en design verenigen stijl en functie, met een tijdloos resultaat.

“Een centrale nis geeft meer SPEELSHEID aan de open ruimte.”

De inrichting van de leefruimte inspireert rust dankzij natuurlijke lijnen en de subtiele integratie van warme toetsen in de aankleding. Plafondhoge ramen zorgen voor een zee aan licht, dat geleidelijk afzwakt richting de intieme eethoek. Daar creëert een centrale nis extra speelsheid en gezelligheid. Karaktervol marmer vormt de rode draad doorheen de loft en wordt eveneens doorgetrokken in de afwerking van de keuken.

DUURZAME LUXE

Een diepgeborstelde lariksfineer met zichtbare nerfstructuur als basis ondersteunen het harmonieuze geheel. Kortom: excellent comfort, onberispelijk design, duurzame materialen en met zorg geselecteerde kunst bepalen het succes van dit interieur. De perfecte belichaming van de signatuurstijl van Isabelle Onraet Architects.

STATIONSSTRAAT 123, 8790 WAREGEM
0478 40 47 28 ∙ INFO@ISABELLE-ONRAET.BE
WWW.ISABELLE-ONRAET.BE

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart