Isabelle Onraet interieurarchitecten

Isabelle Onraet

Interieurarchitecten
Een klinkende naam in de Belgische interieurwereld

Hedendaags met een onmiskenbaar tijdloze uitstraling. De unieke stijl van interieurarchitecte Isabelle Onraet laat zich onmiddellijk herkennen. Ze heeft dan ook een vaste werkwijze die altijd start met de architectuur van de woning en de ruimtelijke proporties. Een coherent geheel krijg je namelijk pas wanneer alle elementen juist zitten en mooi overeenstemmen. Het uiteindelijk doel van Isabelle Onraet interieurarchitecten is om een uniek en verbluffend eindresultaat te verkrijgen waarin de klant meteen zichzelf herkent. Een interieur dat bovendien naadloos aansluit bij de noden en wensen van die klant.

Hoe een interieur een prachtig geheel vormt

Restaurants, urban offices, boetiekhotels, originele woonprojecten… Dankzij de diverse realisaties op haar palmares is Isabelle Onraet een opvallende naam in de interieursector. Haar projecten kenmerken zich door een spel tussen balans en contrast. Isabelle Onraet gebruikt altijd kwaliteitsvolle, natuurlijke materialen. Stijlvol marmer en warme houttinten zorgen voor een aangename sfeer in elke ruimte. Ook kleur vormt een belangrijk onderdeel in het werk van Isabelle Onraet.

De intuïtieve zoektocht naar schoonheid

In al haar projecten gaat de interieurarchitecte op zoek naar de essentie van schoonheid. Hierbij vindt ze een evenwicht tussen heden en verleden, en tussen esthetiek en functie. Mensen zijn dol op nieuwigheden en dus vragen klanten vaak om innovaties terwijl ze toch ook trouw willen blijven aan hun eigen stijl. Een stevige dosis lef is hierbij aan de orde zodat nieuwe items geïntroduceerd kunnen worden en tevens matchen met de vintage elementen. Een grote uitdaging voor elke interieurarchitect. Dat Isabelle Onraet een krak in haar vak is, blijkt uit de manier waarop ze mensen weet te blijven prikkelen met haar combinaties. Van minimalistisch en strak tot klassiek. Isabelle Onraet interieurarchitecten neemt met plezier de meest diverse interieurs onder handen. Steeds met aandacht voor de verhouden en proporties, en met oog voor detail. Dat het eindresultaat ronduit verbluffend is, mag dan ook niet verbazen.

Stationsstraat 123, 8790 Waregem
info@isabelle-onraet.be
www.isabelle-onraet.be
056/29.89.29