een wereld van visie en stijl wacht u op bij

5AM Optics

5AM Optics, een toonaangevende optiekzaak in het charmante Sint-Martens-Latem, biedt gepersonaliseerde oogzorg en een breed scala aan uitzonderlijke brillen, brillenglazen, contactlenzen en accessoires. De winkel wordt gerund door gediplomeerd opticien-optometrist Sam Govaert, die met haar passie en expertise er alles aan doet om haar klanten de best mogelijke zichtoplossingen te bieden.

Bij 5AM Optics kunt u een warm welkom verwachten van Sam en Lola. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur om met de grootste precisie de metingen te kunnen meenemen in het maken van jouw brillenglazen. Alleen zo bekom je een maximaal helder, comfortabel en scherp zicht op elke afstand. Sam Govaert gelooft dat iedereen een gepersonaliseerde benadering van oogzorg verdient. Dat maakt van 5AM Optics een unieke bestemming voor wie waarde hecht aan kwaliteit, design en service.

Eyewear heaven

Bij 5AM Optics kan je verdwalen tussen brillen van exclusieve merken en onafhankelijke ontwerpers die de nieuwste trends en stijlen in brillenland weerspiegelen. Van klassiek en tijdloos tot avant-garde en gedurfd, elk montuur bij 5AM Optics is een kunstwerk dat een uniek verhaal vertelt.

GEZONDE OGEN, SCHERP ZICHT

Regelmatige oogonderzoeken zijn essentieel voor het behoud van een goede ooggezondheid en het voorkomen van zichtproblemen. Daarom biedt 5AM Optics gratis oogscreenings aan waarin uw gezichtsscherpte, oogdruk en andere belangrijke indicatoren van ooggezondheid gemeten worden. Wilt u weten of uw zicht op elke afstand nog steeds 10/10 is? Aarzel dan niet om vandaag nog uw afspraak te maken.

HELDERE TOEKOMST

5AM Optics biedt met trots de nieuwste innovatie op het gebied van kinderbrillen aan: de MiYOSMART-brillenglazen. Deze zijn speciaal ontworpen om de progressie van myopie of bijziendheid bij kinderen te vertragen op een kindvriendelijke, veilige en gemakkelijke manier. Kom gerust langs voor meer info!

“Je vindt hier niet alleen brillen. We verbeteren het leven van mensen door hen te helpen beter zien, zich beter te voelen en hun individualiteit uit te drukken. Dat is wat ons werk zo bevredigend en lonend maakt.”, aldus Sam. Of je nu een gekende klant bent of een nieuwe bezoeker, je verlaat 5AM Optics niet alleen met een klare kijk, maar ook met een glimlach op je gezicht. Boek vandaag nog jouw afspraak en volg 5AM Optics verder via Instagram en Facebook.

5am-optics.be
XAVIER DE COCKLAAN 73, 9831 SINT-MARTENS-LATEM
SAM@5AM-OPTICS.BE – 0473 53 45 16

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart