Open your eyes at

5AM Optics

Geen zorgen, we proberen je niet te overtuigen om om 5 uur ’s ochtends op te staan. Maar we willen je wel uitnodigen om je ogen te laten stralen bij 5AM Optics in Sint-Martens-Latem. Ontdek een overvloed aan prachtige brillen, contactlenzen, leuke accessoires en andere must-haves.

Met de nieuwste technologieën in huis zorgt Sam voor nauwkeurige oogmetingen en biedt zij advies op maat voor jouw perfecte bril of lenzen. Bij 5AM Optics draait alles om jouw unieke behoeften en voorkeuren, met een focus op kwaliteit, design en service die de verwachtingen overstijgen.

Ontdek ons aanbod van exclusieve merken en onafhankelijke ontwerpers. Elk montuur is met zorg geselecteerd, van tijdloos elegant tot gedurfde statement. Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte bril die niet alleen je zicht verbetert, maar ook je zelfvertrouwen verhoogt.

Achter 5AM Optics staat Sam Govaert, een gepassioneerde en gediplomeerde opticien-optometriste wiens visie en creativiteit de kern vormen. Haar mantra “See the good and better” weerspiegelt niet alleen de benadering van oogzorg, maar ook de positieve energie die de klanten verwelkomt en inspireert. “Bij 5AM Optics streven we ernaar niet alleen levens te verbeteren door beter zicht, maar ook door een glimlach op je gezicht te toveren”, bevestigt Sam.

5am-optics.be
XAVIER DE COCKLAAN 73
9831 SINT-MARTENS-LATEM
0473 53 45 16
SAM@5AM-OPTICS.BE

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart