Optiek Lammerant

Optiek Lammerant

Met maar liefst 290 m2 aan stijlvolle & trendy brillenmode is Optiek Lammerant dé go-to place wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bril. Deze opticien-optometrist in regio Latem-Deinze beschikt over de meest geavanceerde (onderzoeks-) apparatuur. Montages verlopen in hun eigen atelier, om jou te voorzien van de best mogelijke service.

Meer dan 40 diverse brillenlabels

Bij optiek Lammerant ontdek je meer dan 40 verschillende brillenmerken onder een dak. Denk maar aan designerbrillen van Cartier, Chanel, Dior, Tom Ford of Prada, maar evengoed kleurrijke brillen van het Belgische brillenlabel Theo, ultralichte titanium monturen van Lindberg of de artistieke designs van Hoet en Anne & Valentin. Daarnaast huisvesten we minder gekende kwaliteitsmerken zoals Ahlem, Emmanuelle Khanh, Yellows Plus en Res/Rei.

Vakkundige onderzoeken

Heb je een klein gezicht, een hoekige kaaklijn of smalle neusbrug? Het team van optiek Lammerant helpt jou dé perfecte bril kiezen. Met behulp van geavanceerde apparatuur voeren ze de nodige onderzoeken uit. Wens je een oogmeting of wil je een eerste keer contactlenzen proberen? Lieven en z’n team staan voor je klaar!

Tijd voor verandering? Lieven en zijn team staan voor je klaar.

Tijd voor verandering?

Het is altijd leuk om – afhankelijk van je mood of outfit – te kunnen kiezen uit meerdere brillen. Daarom krijg je steeds 50% korting op jouw 2e paar glazen, binnen het jaar na aankoop van je eerste bril.

KRIJG STEEDS 50% KORTING op jouw 2e paar glazen,

binnen het jaar na aankoop van je eerste bril

Gaversesteenweg 44, 9800 Deinze
www.optieklammerant.be
info@optieklammerant.be
09 386 22 73