Optiek Lammerant

Met maar liefst 290 m2 aan stijlvolle & trendy brillenmode is optiek Lammerant dé go-to place wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bril of zonnebril. Deze opticien-optometrist in Deinze beschikt over de meest geavanceerde meet- en onderzoeksapparatuur. Montages en herstellingen verlopen in eigen atelier, om jou te voorzien van de best mogelijke service.

290 m2 aan stijlvolle & trendy brillenmode

Bij de zoektocht naar het perfecte montuur, spelen heel wat factoren een rol. Een ruim aanbod is alvast een goed begin, want bij ieder karakter hoort een verschillende bril. Bij optiek Lammerant ontdek je meer dan 40 verschillende brillenmerken onder een dak. Denk maar aan designerbrillen van Cartier, Chanel, Dior, Tom Ford of Prada, maar evengoed kleurrijke brillen van het Belgische brillenlabel Theo, artistieke designs van Anne & Valentin of vederlichte titanium monturen van Deense labels als Lindberg en Orgreen.

Kom langs in de winkel en laat je verrassen door een eigentijdse en vernieuwende look.

Vakspecialist in hart en nieren

Jouw bril is niet enkel het verlengde van je persoonlijkheid, maar moet ook bij je gezicht passen. Heb je een klein gezicht, een hoekige kaaklijn of smalle neusbrug? Het team van optiek Lammerant helpt jou de perfecte bril kiezen. Gelaatstrekken analyseren en daarbij perfect passende monturen aanreiken, is zowat hun tweede natuur. Wens je een oogmeting of wil je een eerste keer contactlenzen proberen? Lieven en z’n team staan voor je klaar!

Zonnebril op sterkte?

Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, krijg je 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen. Nieuwe glazen in een bestaande zonnebril? Deze korting geldt ook op het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

Je kan kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet, glazen met verhoogde contrastwaarneming of zelfs gepolariseerde zonneglazen. Wil je de originele kleur van de zonneglazen behouden? Dan laten we die exacte kleur simpelweg namaken op sterkte.

Krijg nu 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen op sterkte!

Gaversesteenweg 44, 9800 Deinze
www.optieklammerant.be
info@optieklammerant.be
09 386 22 73

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart