Clips, must-haves voor thuis, op het werk en onderweg

Clips

Must-haves voor thuis, op het werk en onderweg

Uniek in thuis en kantoor: de winkels van Clips in Aalst, Asse en Sint-Martens-Latem zijn een walhalla aan leuke interieur-, school- en werkspullen. Als officiële verdeler van kwalitatieve merken als Ethnicraft, HAY, Serax, Baobab, Kaai en Mieke Dierckx is Clips altijd up-to-date met de laatste lifestyletrends. Hun adviseurs weten dus beter dan wie ook welke items dit najaar op jouw wishlist horen en geven je graag een overzicht!

#BACKTOWORK

Nu we stilaan onze werkdagen weer op kantoor vullen en opnieuw face-to-face met klanten kunnen afspreken, kan je ‘back to work’-uitrusting wellicht een upgrade gebruiken. Vrouwen on the go vinden alvast een praktische metgezel in de handtassen van Kaai. Het Antwerpse label ontwerpt stijlvolle tassen waarin je zowel je laptop, telefoon als papierwerk in kwijt kunt. De Pyramid is het meest populaire model: deze extra grote schoudertas is voorzien van een speciaal vak voor een 15 inch-laptop en gemaakt van 100% Italiaans leder.

Ook voor mannelijke professionals biedt Clips een subtiele manier om uit te blinken in de office. Zo komt Montblanc met een nieuwe pen in de Meisterstück Collection, geïnspireerd op Jules Vernes avonturenroman ‘Around the World in 80 Days’. Het unieke ontwerp knipoogt naar het alom bekende verhaal van een man die wedt dat hij in tachtig dagen rond de wereld kan reizen door middel van talrijke details: in de pennendop herken je onder meer oceaangolven en een cartouche met een gelaserde stoomboot. De bijzondere Meisterstück-pen is verkrijgbaar als ‘Classique’ vulpen, balpen en roller, als ‘Doué’ vulpen en balpen, en in een ‘Solitaire’-uitvoering op bestelling. Voor wie het nog wat meer mag zijn, heeft Clips ook één exemplaar beschikbaar van de limited edition Patron of Art-vulpen ‘Homage to Napoleon Bonaparte’, Montblancs ode aan de Franse generaal.

Met de Pyramid-laptoptas van Kaai keer je stijlvol terug naar kantoor.

#ERGONOMICS

Afgezien van de voordelen, betekende het frequent thuiswerken voor velen ook een stukje inboeten aan comfort. Geïmproviseerde bureaus en weinig ergonomische woonkamerstoelen zorgden ervoor dat acht op de tien medewerkers rug- en nekklachten overhield aan de langdurige ‘work from home’-periode. Investeren in een verstelbaar bureau is dan ook geen overbodige luxe. Enter Ethnicraft: het Belgische merk van tijdloos meubilair in massief hout, dat van je home office een pareltje maakt en tegelijk rekening houdt met functionaliteit. Dé Clips-favoriet is het modulaire Bok-bureau uit eikenhout, speciaal ontwikkeld met het oog op ergonomisch werken. Dankzij het gemotoriseerde systeem in de poten, die knap afgewerkt worden in zwart of wit, kan je het tafelblad naar wens afstellen. Staan of zittend werken? Met dit bureau switch je moeiteloos tussen beide!

#SLOWLIVING

Van de positieve zaken die de pandemie ons bijbracht, is dit er ongetwijfeld eentje: we hebben met z’n allen rust weten te appreciëren en nemen bewust meer tijd voor onszelf. Daarom besteden we eveneens meer aandacht aan onze thuisomgeving. Gezelligheid staat centraal en ook voor een sfeervolle aankleding van je interieur ben je bij Clips aan het goede adres. Met geurkaarsen van Baobab en interieurparfums van Lampe Berger creëer je de juiste stemming, terwijl de verfijnde serviezen en keukenaccessoires van Serax of Asa dat tikkeltje design aan je tafelsetting toevoegen. Want wat is er nu heerlijker dan een avondje uitgebreid koken om er nadien met je geliefden én in stijl van te kunnen genieten?

Interieuradvies op maat? clips komt graag bij je langs!

Heeft je interieur nood aan opfrissing? De interieurvormgevers van Clips geven gratis advies aan huis. Daarbij houden ze rekening met de meest recente trends en kiezen ze bewust voor lokale leveranciers en kwalitatieve merken. Na een vrijblijvend gesprek in de showroom of bij jou thuis ontvang je een voorstel met moodboard op maat. Eens het ontwerp op punt staat, reken je op Clips voor de opvolging en coördinatie, alsook voor de levering en plaatsing van alle meubilair en de afwerking van jouw interieur. Maak een afspraak via www.clips.be of 09 225 28 15.

WWW.CLIPS.BE – SINT-MARTENS-LATEM@CLIPS.BE
KORTRIJKSESTEENWEG 5, 9830 SINT-MARTENS-LATEM