Clips

Betoverende najaarscollectie: laat je inspireren bij Clips

De bladeren veranderen van kleur en een vleugje koelte zweeft in de lucht – het najaar is gearriveerd en daarmee ook de betoverende nieuwe collecties bij lifestyle, interieur- en kantoorspecialist Clips in Sint-Martens-Latem. Laat je ziel verwarmen en zintuigen prikkelen door de selectie eindejaarsgeschenken die Clips voor jou heeft samengesteld.

Baobab Collection: een sfeervolle ambiance in elke ruimte

Wil je tijdens het eindejaar extra sfeer creëren? Of ben je op zoek naar een mooi geschenk voor iemand met een inspirerend interieur? Dan vind je in het ruime assortiment van Baobab Collection bij Clips ongetwijfeld wat je zoekt. De met de hand vervaardigde kaarsen zijn ware kunstwerken, met prachtige patronen en geuren die herinneringen oproepen. Ga ze ontdekken en laat je meenemen op een heerlijke reis voor de zintuigen.

Kaai: stijlvol en georganiseerd on the go

Geïnspireerd op de actieve levensstijl van vele vrouwen, ontstond Kaai. Het Antwerpse label ontwierp de perfecte work-life-tassen. Herdefinieer Office-Chic met een Kaai tas uit de najaarscollectie bij Clips. Ontdek warme herfsttinten en nieuwe modellen voor een look die zelfvertrouwen uitstraalt. Het perfecte cadeau voor de inspirerende vrouw(en) in je leven.

Paveau: meer dan een stijlvolle sfeermaker in huis

Voor een verfrissend eindejaarsgeschenk bieden Paveau waterflessen de perfecte mix van functionaliteit en luxe. De stijlvolle glazen waterflessen in verschillende kleuren zijn ideaal om moeiteloos te mixen & matchen, naargelang het interieur of … het humeur. Een stijlvol cadeau voor wie duurzaamheid en inspirerend design belangrijk vindt.

Persoonlijke touch en elegant ingepakt: relatie- en personeelsgeschenken bij Clips

Bij Clips gaat inspiratie hand in hand met personalisatie. Ontdek relatie- en personeelsgeschenken die een blijvende indruk achterlaten. Met een focus op Belgische en duurzame merken, vind je er een scala aan mogelijkheden. Ons partnerschap met De Printshop maakt jouw geschenk nog persoonlijker. Laat je inspireren door een op maat gemaakt voorstel of stel zelf een geschenk samen.

Kom langs en laat je inspireren

Clips’ missie de komende maanden? Jou inspireren met een assortiment aan originele, duurzame en kwaliteitsvolle geschenken voor wie je lief is. Met de grootste zorg ingepakt voor een blijvende indruk! Je bent van harte welkom in Sint-Martens-Latem, Aalst en Asse.

WWW.CLIPS.BE – SINT-MARTENS-LATEM@CLIPS.BE
KORTRIJKSESTEENWEG 5, 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart