Kunoka

Loop op wolkjes op je Grote Dag
KUNOKA is geen doorsnee schoenenmerk.

Dit Belgische label combineert stijl met comfort als geen ander. Oprichter Evelyne Van der Looven creëert ontwerpen die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook heerlijk zijn om te dragen. Hun motto, “walking on clouds,” zegt alles – comfort staat centraal.

En nu is er goed nieuws voor bruiden: KUNOKA introduceert een adembenemende Bridal Collectie, perfect afgestemd op je trouwdag. Stijlvol – over liefde op het eerste zicht gesproken – én comfortabel, zodat je zonder zorgen van je perfecte dag kunt genieten.

De Bridal Collectie biedt diverse stijlen die passen bij elke bruid, of je nu van elegantie, minimalisme, of iets daartussen houdt. Uniek is de keuze in hakhoogtes binnen dezelfde stijl, zodat je de perfecte schoen hebt voor elk moment van je grote dag.

En, net als bij alle KUNOKA schoenen, wordt duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen. Gemaakt met liefde in Portugal, met aandacht voor ethische productie en het milieu.

Dus, zoek je trouwschoenen die stijl en comfort combineren? Ontdek de Bridal Collectie van KUNOKA en loop letterlijk op wolkjes tijdens de mooiste dag van je leven.

Kortrijksesteenweg 1092 G, 9051 Sint-Denijs-Westrem
INFO@KUNOKA.COM · www.KUNOKA.COM

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart