Top interieur, onestopshop voor hedendaags wonen

Top interieur

Onestopshop voor hedendaags wonen

Sinds zijn start in 1982 is Top Interieur uitgegroeid tot een gerenommeerde interieurwinkel met drie vestigingen in Izegem, Diegem (Reno) en Massenhoven. Zaakvoerder Pieter Sintobin gidst ons doorheen hun uitgebreide meubelaanbod en de interieurtrends van het moment.

Aandacht voor de trends

Pieter Sintobin: “Gaandeweg zagen we de keuken evolueren van een afgesloten kamer naar een echte leefkeuken die naadloos overvloeit in de leefruimte. Ook outdoor living nam al een tijdje aan belang toe maar sinds de coronacrisis heeft de nood aan beleving in eigen huis zich nog verder gemanifesteerd. Mensen investeren vandaag meer in kwalitatief en duurzaam meubilair, zowel buiten als binnen, om ook thuis maximaal te genieten en terug te keren naar de essentie. In het aanbod zien we momenteel veel organische vormen en natuurlijke materialen met ruw geweven stoffen en natuurtinten zoals terracotta.”

Ruim aanbod

“Ons uitgebreide aanbod is een bewuste keuze. We willen een onestopshop zijn waar je een ruime keuze aan meubels en accessoires vindt voor elke ruimte. Hiervoor gaan we steeds op zoek naar merken die passen binnen een variatie van stijlen: strak landelijk, hedendaags modern, design… We voegen regelmatig nieuwe merken aan onze collectie toe: zo bieden we sinds kort ook MDF Italia, Xooon en Henders & Hazel aan.”

Outdoor living

In Massenhoven vind je een groot aanbod aan tuinmeubilair van topmerken zoals Manutti, Gloster, Piet Boon… “Ook in Izegem starten we dit seizoen met gerenommeerde merken zoals Roolf, Gommaire, Soho, Vincent Sheppard en Jati & Kebon. Je vindt bij ons niet alleen meubilair maar ook accessoires. Buitenruimtes worden immers steeds meer ingericht als volwaardige livings, inclusief buitentapijten, kussentjes en verlichting.”

Het ultieme wooncomfort

Op de eerste verdieping van Massenhoven vind je maar liefst 10.000 m² aan meubilair voor de leefruimte zoals salons, tafels, stoelen en wandkasten van merken zoals Jori, Natuzzi, Muuto, Vincent Sheppard en Hay, om er maar enkele te noemen. Ook het comfortgamma met allerlei functionaliteiten van bijvoorbeeld Stressless behoren tot het aanbod. Op de tweede verdieping vind je 10.000 m2 aan outdoor, keukens, officemeubilair en alles voor slaapcomfort. “Er gaat steeds meer aandacht naar een goede nachtrust, dus hier hebben we ook op ingespeeld met een uitgebreid gamma van kwaliteitsmerken zoals Auping, Vispring, Styldecor en Magnitude.”

Meubilair en keukens op maat

Quasi elk item in de winkel kan naar believen worden aangepast op vlak van kleur, materiaal en afmetingen. Ook de evolutie naar open leefkeukens brengt meer maatwerk met zich mee. “We zijn gespecialiseerd in (semi)maatwerk, startend van een standaardoplossing. Daarnaast werken we steeds vaker samen met projectontwikkelaars, die hun plannen met ons aftoetsen zodat wij kunnen zorgen dat het meubilair er perfect in past.”

Een hapje en een drankje bij Rooftop

De hippe brasserie Rooftop met verwarmd buitenterras op de bovenste verdieping maakt de beleving – in gewone tijden – ten slotte compleet. “Onze klanten spenderen vaak uren in onze winkel. We kijken er naar uit om hun shopping day opnieuw een extra touch te geven met een hartig ontbijt, lekkere lunch of gezellig diner.”

Liersebaan 123B • Massenhoven
Ambachtenstraat 6 • Izegem
Zaventemsesteenweg 154 • Diegem
www.topinterieur.be