BOOST4BEAUTY

100% relaxatie voor body, skin & mind

#SELFCARE IS WAAR HET OM DRAAIT BIJ BOOST4BEAUTY. IN DE WELZIJNSPRAKTIJK VAN LIESBETH BROSENS KUNNEN VROUWEN EVEN OP DE RESETKNOP DRUKKEN EN HUN HOOFD VOLLEDIG LEEGMAKEN AAN DE HAND VAN RELAXERENDE EN COSMETISCHE BEHANDELINGEN, OF GEWOON DOOR MIDDEL VAN EEN GOED GESPREK. “BOOST4BEAUTY BRENGT EERST VANBINNEN RUST EN ZORGT ERVOOR DAT JE DAT GEVOEL DAARNA OOK UITSTRAALT.”

Met haar zaak combineert Liesbeth Brosens alle ervaring uit haar voorgaande carrière en opleidingen in onder meer huid- en kinesitherapie, farmaceutica, vastgoed en coaching. Zes jaar terug startte Boost4Beauty en recent vond ze in hartje Sint-Martens-Latem het ideale pand in de Eikeldreef. Het huis was voordien eveneens bestemd voor een gezin, een ondernemer en een therapeutische praktijk op de tweede verdieping. “Ik voelde de klik meteen. De architectuur en energie klopten volledig in het kader van mijn wellnessconcept”, herinnert Liesbeth zich.

In balans dankzij relax & become

Een behandeling bij Boost4Beauty is geen eenmalige afspraak. Liesbeth focust op langetermijntrajecten die gericht zijn op de mentale, fysieke en emotionele gezondheid van haar patiënten en cliënten. Persoonlijke ontwikkeling en evenwicht creëren staan daarbij centraal: op je huid, in je lichaam, je hoofd en in je huis. Zo’n full detox is de opzet van de Relax & Become-formule. Het traject start met een eerste kennismaking in de vorm van een gesprek, huid- of lichaamsbehandeling, om daarna te bekijken welke invalshoek het meest geschikt is.

Body: De zachte kracht van fascia

Fascia- of bindweefseltherapie is een zachte manuele techniek die wordt toegepast op het lichaam met kledij of bodysuit aan. Liesbeth: “Fasciatherapie slaat de brug tussen de zuiver fysieke en de psychische benadering van klachten. In het bindweefsel komen body en mind samen, en door middel van professionele technieken verzacht ik bepaalde stresspunten of neem ik ze volledig weg. Via deze methode kan ik me afstemmen op de persoon en wordt een diepe relaxatie gestimuleerd. Hiervoor kan je, maar hoef je geen voorschrift van je arts te hebben.”

Skin: therapie voor elk huidtype

Een tweede mogelijkheid is huidtherapie met crèmes en pakkingen waardoor je je letterlijk beter in je vel voelt. Bij Boost4Beauty wordt uitsluitend gewerkt met cosmeticaproducten die een donkergroene score hebben – vergelijkbaar met de Nutri-Score voor etenswaren. “Dankzij mijn farmaceutische achtergrond weet ik hoe verzorgingsproducten werken en ken ik de kwaliteit van elk ingrediënt. Ik kies bewust voor professionele merken die goed zijn voor elke huid, ook voor gevoelige types”, legt Liesbeth uit. Bij elke gelaats- of lichaamsbehandeling geeft Liesbeth je persoonlijk advies omtrent welke cosmetica en nutricosmetica het best bij jouw huid passen en krijg je enkele staaltjes mee om uit te proberen. De producten kunnen steeds bijbesteld worden via een persoonlijke webshop.

Mind: Leren mediteren

Ten slotte helpen coachingstechnieken, zoals introspectie of meditatie, mentale stress weg te nemen om zo het immuunsysteem te boosten. Liesbeth begeleidt je stap voor stap in het proces en doet zelf alle oefeningen mee om je vertrouwd te maken met de techniek: “Je hoeft heus geen ervaring te hebben in meditatie. Mijn streefdoel is dat mensen een moment van rust gaan inlassen in hun dagdagelijkse bezigheden en beslissingen. In eerste instantie onder begeleiding bij Boost4Beauty, waar ik al de nodige tools meegeef die ze daarna zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen omgeving.” Het Relax & Become-traject met succes doorlopen? In een volgende fase voorziet Liesbeth een geavanceerd coachingstraject waarbij ze vrouwen helpt groeien in elk facet van hun leven. Je vindt alle info op www.boost4beauty.com.

BOOST4BEAUTY
LIESBETH BROSENS
EIKELDREEF 11A, 9830 SINT-MARTENS-LATEM
0476 55 10 06 – INFO@BOOST4BEAUTY.COM

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart