Creatief met vorm en textuur voor een interieur met diepgang

DE JUISTE MATCH VAN MATERIALEN DOET WONDEREN IN EEN INTERIEUR. DAT WORDT BEWEZEN IN DEZE LANDELIJKE GEZINSWONING IN OOSTROZEBEKE. OP VRAAG VAN DE KLANT CREËERDE ISABELLE ONRAET EEN HUISELIJKE SFEER MET EEN UNIEKE TOUCH IN DE WOONKAMER, KEUKEN EN BUREAURUIMTE.

Het contrasterende patroon van deze wand steelt alle aandacht, maar er gaat meer achter schuil dan je denkt. Voor een knusse avond in de zetel schuift het messing paneel langs links over het open kastgedeelte om de televisie te onthullen.

OPVALLEND PATROON MET VERRASSENDE FUNCTIE

De gezellige zithoek combineert een rustig kleurenpalet met elegante messing kleuraccenten en speelse motieven. In het textiel alsook in het op maat gemaakte meubilair geven geometrische elementen karakter aan de ruimte. Het lijnenspel van de horizontale legborden in het open wandrek en de verticale uitsparingen in het decoratieve schuifpaneel brengen extra dynamiek. Diezelfde structuur zien we in een omgekeerd kleurcontrast terugkeren in het bureau: een eenvoudige en effectieve manier om een gevoel van eenheid in de woning te verkrijgen.

Moderne kleurnuances blazen nieuw leven in de strakke, witte keuken.

SOBERE BASIS, BONTE INVULLING

De perfecte balans tussen strakke soberheid en trendy kleuren maakt het esthetische plaatje in de eetplek af. Door de witte basis af te wisselen met een muur in afgewassen groen en enkele warme toetsen, komt het geheel beter tot z’n recht. Blikvanger is de plafondlamp in bohemienstijl: een interessante mix met de lijnen en het artistieke effect van de lamp met geclusterde parelmoerschelpen in de woonkamer. De keuze voor een goudkleurige afwerking zorgt voor dat extra tikkeltje luxe. Terwijl de weelderigheid van het parelmoer een knipoog vormt naar de wollige textuur van het tapijt in de woonkamer.

Daartegenover werden de voorheen klassieke deuren meer in de achtergrond geblend door ze kaderloos te maken. Ook de ronde witte tafel is subtiel aanwezig maar vormt tegelijk het middelpunt van de ruimte.

[qodef_separator position=”center” color=”#bcaa86″ width=”65%” thickness=”2″ top_margin=”50″ bottom_margin=”50″]

Stationsstraat 123, 8790 Waregem – 056 29 89 29
info@isabelle-onraet.be – www.isabelle-onraet.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart