The Baby’s Corner

Een nieuwe weg

Tussen Nazareth en Hasselt bouwt the baby’s corner een brug die door de wolken loopt want ook in de stad van de smaak vind je voortaan een concept store voor baby, kind en mama. In het modecentrum van deze heerlijke winkelstad deelt the baby’s corner de essentie van hun verhaal met alle Limburgers. Zo sluit ook de tweede winkel volledig aan bij het ervaringsgericht winkelen én belevingsgericht zijn van jonge consumenten vandaag.

De winkels ademen verhalen en centraal staat het uitproberen en vergelijken van duurzame merken en producten. “We hebben oog voor alle noden van aanstaande ouders en grootouders. We begeleiden hen door alle stappen, nemen hen mee door de sprookjesachtige collecties en we zoeken samen uit wat past bij hun persoonlijkheid, interieur én bezorgdheden!” – Sonia Pypaert, founder & managing director

The baby’s corner strooit babygeluk over Vlaanderen

Van baby tot kindertijd

The baby’s corner is een huis van vertrouwen waar kwaliteit, duurzaamheid en verwondering hand in hand gaan met heel persoonlijk advies. Het ruime assortiment, gekozen door een ervaren mamateam, evolueert dynamisch gedurende het jaar. Met een inspirationele ruimte voor geboortelijsten worden toekomstige ouders ondergedompeld in het warme verhaal van de belevingswinkels waar hun reis naar toekomstig ouderschap begint. Met een waaier aan kleding voor mama, baby en kind, kinderkamers, educatief speelgoed, autostoelen en kinderwagens, is een bezoek aan the baby’s corner een ware droom.

Aldestraat 40, 3500 Hasselt
Steenweg Deinze 33, 9810 Nazareth
www.thebabyscorner.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart