Nomar

architects

Het architectuur- & interieurbureau benadert de architectuur als een interactief proces, waarbij ontwerpen worden ontwikkeld door middel van uitgebreide studies van verschillende scenario’s die langzaam condenseren tot één sterk idee.

In elk project streven oprichters Justine Byltiauw en Tim Belaen ernaar visionaire, site-specifieke en zintuiglijke architectuur te creëren die een positieve bijdrage levert aan het bewonen van deze architectuur. Hun projecten onderschrijven geen specifieke stijl, maar eerder een inclusieve en innovatieve manier van denken. Het koppel gelooft dat generositeit tot uiting komt in een zorgvuldige dialoog met zowel specifieke gebruikers als de complexe omgeving waarin ze werken.

Daarnaast is hun architectuur zeer vooruitstrevend, altijd gericht op het tot leven brengen van de ambities van de opdrachtgever, en tegelijkertijd een levenslange toegevoegde waarde voor de gebruikers en de lokale context. De dialoog staat centraal. Dit geldt zowel voor het interne ontwerpproces van nōmar architects als voor hun interactie met opdrachtgevers en externe adviseurs.

Kennis is een essentiële ontwerpparameter, van het bepalen van een algemene ontwerpstrategie tot de uiteindelijke keuze van materialen. Het bureau beschouwt de zorg voor het milieu, bewustzijn van bronnen, gezonde projectfinanciën, sociale verantwoordelijkheid en goed vakmanschap als essentiële elementen van hun werk.

Bovenal neemt nōmar architects zijn klanten van begin tot eind mee om een krachtig verhaal neer te zetten dat een waardevol antwoord geeft op de vooraf gedefinieerde noden en wensen.

Kortrijkstraat 92
9790 Wortegem – Petegem
info@nomararchitects.com
www.nomararchitects.com

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart