Dior

Haute Couture voor de Oscars 2024

Dior Haute Couture onthult een betoverende creatie voor de Oscars 2024 – een op maat gemaakte jurk geïnspireerd door de iconische Dior Venus jurk. Deze adembenemende creatie, schittert met zijn bustier en bloemblaadjes in gelaagde ivoor- en grijze geborduurde zijden tule op Anya Taylor-Joy, van de hitserie The Queen’s Gambit. De verfijnde details van het borduurwerk, vervaardigd door het prestigieuze Atelier Safrane Cortambert, vergden maar liefst 4.950 uur aan vakmanschap.

Het hoogtepunt van de avond tijdens de Oscars 2024 was ongetwijfeld de schitterende verschijning van Anya Taylor-Joy, die een Dior Haute Couture op maat gemaakte jurk droeg. Cortambert putte zijn inspiratie uit de tijdloze elegantie van de Dior Venus jurk. Met een ingenieus ontwerp dat de essentie van vrouwelijkheid omarmt, betoverde deze jurk met zijn verfijnde details en onberispelijke vakmanschap.

Het hart van de jurk wordt gevormd door een verleidelijke bustier, met zorgvuldig vormgegeven lijnen die het vrouwelijke silhouet omarmen. Elk bloemblaadje van zijden tule is met de hand geborduurd met een intrigerend spel van ivoor en grijs, wat resulteert in een subtiel kleurenspel dat de verbeelding prikkelt.

Het borduurwerk, een meesterwerk van precisie en geduld, werd toevertrouwd aan de bekwame handen van de ambachtslieden van Atelier Safrane Cortambert. Met bijna 5.000 uur aan toegewijd vakmanschap brachten zij de visie van Dior tot leven, waarbij ze elk detail met uiterste zorg en aandacht perfectioneerden.

Deze Dior Haute Couture creatie belichaamt de tijdloze schoonheid en innovatieve geest van het modehuis, waardoor het een onvergetelijke verschijning werd op de meest prestigieuze avond in de modewereld.

www.dior.com

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart