IRRES

Nieuwbouwproject Gouwy

Een architecturaal hoogstandje aan het Parkbos

Ontdek het prachtige nieuwbouwproject op hoogte, ‘Gouwy’, ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Bontinck. Dit innovatieve woonproject wordt gekenmerkt door zijn unieke architecturale concept, geïnspireerd door de hangende tuinen van Babylon. De gevels van het gebouw bestaan uit een mix van greige gevelstenen en gladde zichtbeton wat samen met de groendaken zorgt voor een moderne en natuurlijke uitstraling.

Op het gelijkvloers komt Etalage Gouwy terug, terwijl de 16 appartementen, waarvan zes duplexwoningen, zich op de bovenliggende verdieping bevinden. Het teruggetrokken ontwerp van de woonverdieping zorgt voor een optimale privacy, waardoor de bewoners geen visueel contact hebben met de nabijgelegen Kortrijksesteenweg. Dankzij het Parkbos en het vele groen in de omgeving, genieten de bewoners van een weids uitzicht en een gevoel van rust. De ondergrondse parkeerplaatsen dragen bij aan het groene karakter van de hele site ‘Gouwy’.

De appartementen in het project variëren in grootte van 71 tot 172 vierkante meter, exclusief de terrastuinen, en beschikken over één, twee of drie slaapkamers.

Alle appartementen zijn uitgerust met energiezuinige systemen zoals warmtepompen voor vloerverwarming en passieve koeling. Het lage E-peil van 30 of minder benadrukt de duurzaamheid van het project, wat resulteert in een comfortabele, milieuvriendelijke en kostenbesparende woonoplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden die ‘Gouwy’ u te bieden heeft? Contacteer ons via 09 282 82 82 of op welkom@irres.be.

Meer informatie vindt u op gouwy.irres.be.

Irres vastgoedmakelaars
kortrijksesteenweg 19 · 9830 sint-martens-latem
www.IRRES.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart