Isabelle Onraet

Stijlvolle interieurs, steeds uniek.

Creaties van Isabelle Onraet betreden is je begeven in andere werelden. Dit appartement aan de Belgische kust vat het perfect samen; het internationale gevoel gecreëerd in de binnenruimtes vloeit er samen met de open buitenwereld. The best of both worlds.

Rijke materie

Dit gelijkvloersappartement van honderdvijftig vierkante meter spreekt meteen tot de verbeelding. Het interieur voelt gezellig en warm aan en straalt karakter uit dankzij de nodige verfijning en detaillering. Doorheen het hele appartement wordt zorgvuldig gebruikgemaakt van kleur.

De groentinten keren terug in iedere ruimte en vormen in de leefruimte een mooie combinatie met de zachtroze stoelen en het speelse behang.

Samen met de tinten van wit en donker hout en een aantal messingelementen krijg je een mooi evenwicht dat niet overweldigend oogt maar wel aanspreekt en inspireert.

De kracht van het interieur ligt vooral in de sublieme mix van vormen, kleuren en rijke materialen. In de keuken en voor de haardwand werd gekozen voor een wit-bordeaux geaderd marmer.

In de badkamer toont het marmer een gevlekte tekening in een unieke kleurencombinatie van bordeaux, groen, roze en gebroken wit. Door de tinten goud, groen, roze en wit overal door te trekken werd een uniek consistent geheel bekomen.

“Het gebruik van een kleurrijk palet van tijdloze tinten geeft invulling aan het karakter van iedere ruimte.”

Eigenwijs evenwicht

Werken voor en met verschillende mensen brengt diverse trends met zich mee. Daarom is een interieurontwerp door Isabelle Onraet steeds uiteenlopend zonder het evenwicht te verliezen. Eigenwijs en stijlvol want iedere opdracht vereist een ander interieur.

Het gebruik van een kleurrijk palet van tijdloze tinten geeft invulling aan het karakter van iedere ruimte. Wanneer kleur niet aan de orde is, kan meer ingespeeld worden op de verscheidenheid van materialen met meerwaarde.

Opdrachten vallen niet met elkaar te vergelijken. Daarom is vernieuwing noodzakelijk en wordt er rekening gehouden met de eigenheid en signatuur van elk project.

Stationsstraat 123, 8790 Waregem
info@isabelle-onraet.be
www.isabelle-onraet.be
056/29.89.29

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart