Margot

Mode voor alle maten

Kledingzaak Margot is al 55 jaar lang een vaste waarde in het hartje van Waregem.

Jong en oud kan bij Margot terecht voor damesmode van maat 34 tot maat 50. Het ruime en gevarieerde aanbod maten en merken zorgt ervoor dat elke vrouw haar ding vindt bij Margot. Uitbaatster Valérie nam de winkel enkele jaren geleden over van haar moeder en haar Bobonne, die de zaak oprichtten in 1968. Trouwe klanten van het eerste uur werden ondertussen moeder of zelfs grootmoeder, en diens kinderen en kleinkinderen vinden nu ook zelf hun weg naar de winkel van Valérie.

Margot biedt een uitgebreid aanbod in een breed gamma aan merken, zowel kleding als bijpassende accessoires. De winkel is partner van kledingmerk Xandres en biedt de volledige collectie aan. Maar ook merken als RIANI, Seventy, FFC, Anna Seravalli, Hartford, Scapa, Marina Rinaldi, Rafaello Rossi, River Woods en Anneclaire weten het hart van de klanten te verwarmen. Valérie selecteert de merken op basis van de hedendaagse trends in de modewereld, de draagbaarheid van de silhouetten, en natuurlijk de betaalbaarheid. Zo heeft Margot voor iedere gelegenheid de perfecte outfit in haar gamma. En dat aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Dit voorjaar wordt gekenmerkt door soepele stoffen en pasvormen. Ultralicht katoen, linnen jurken en zachte pastelkleuren combineren het gevoel van luxe en kwaliteit. Show-stopping rood wakkert het voorjaarsgevoel aan en nostalgische trends zoals tie-dye maken de lente bijna tastbaar.

Wens je je garderobe graag op te frissen met de laatste nieuwe trends? Kom langs in de winkel te Waregem. Het team van Margot ontvangt je met open armen voor stijladvies op maat.

Stationstraat 35-43 ∙ 8790 Waregem
+32(0)56 60 35 50 ∙ info@margot.be ∙ www.margot.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart