5x in het nieuw met

Flamant

1. Ontdek de nieuwe lente/zomercollectie

Geef toe; we tellen allemaal af naar gezellige zomeravonden. De nieuwe lente/zomercollectie van Flamant neemt je mee naar de Middellandse Zee op een kleurrijke reis met retro-invloeden en zuiderse vibes. Niet te missen; de nieuwe houtsoorten in het meubelgamma én de opvallende outdoor nieuwkomers.

2. Ga voor een nieuw interieur met woonadvies aan huis

Je wil een nieuwe look voor je thuis, je tweede verblijf of je zaak, maar je twijfelt over bepaalde keuzes? Met Flamant at Home krijg je woonadvies aan huis van professionele interieurstylisten. De juiste kleuren, een andere indeling of nieuwe verlichting; soms volstaat een kleine aanpassing in je interieur voor een grote impact. Benieuwd wat een interieurexpert van jouw ruimtes maakt? Vraag vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek aan via de website of in één van de flagship stores.

3. Geef kleur aan je interieur met de nieuwste verftinten

Je wil binnenkort een accentmuur in je woonkamer of je denkt eraan je slaapkamer een nieuw kleurtje te geven? In het Flamant Paint gamma vind je maar liefst 128 kleuren; één voor elke kamer en elke mood. Van diep mat tot satijnglans, van primer tot binnen- en buitenverf. Dit jaar verwelkomt Flamant drie nieuwkomers in de kleurenfamilie: Argile, Scarabée & Tortue. Drie zachte poedertinten die rust, stilte en zachtheid ademen.

Leuke extra; met de revolutionaire Air Care Technologie van Tollens zet Flamant Paint tot 80% van de verontreinigde stoffen in de lucht om in onschadelijke moleculen. Breathe better, feel better.

4. Bezoek de vernieuwde Flamant Sint-Martens-Latem shop

Een all-in Flamant ervaring en dubbel zoveel winkelruimte? De nieuwe Flamant shop op de Kortrijksesteenweg 117 in Sint-Martens-Latem móet je gezien hebben. Met maar liefst 1000 m2 interieurinspiratie in huiselijk ingerichte ruimtes, volledig gestyled met Flamant meubels en decoratie voor binnen en buiten, is de vernieuwde shop een echt winkelwalhalla voor interieurliefhebbers. Binnenkort met nieuwe zomergevel!

5. Snuister in de nieuwe Flamant e-shop

Online shoppen bij Flamant is nu nog leuker én eenvoudiger. In de volledig vernieuwde website en geïntegreerde e-shop snuister je niet alleen tussen de mooiste meubelen en woonaccessoires maar laat je ook de enige echte Flamant Paint aan huis leveren én vind je tal van woontips op de blog. Ready, set, shop.

Kortrijksesteenweg 117, 9830 Sint-Martens-Latem
09 243 53 40 ∙ flamant.sintmartenslatem@flamant.com
www.flamant.com

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart