Feral Group

Smeedijzeren schrijnwerk als eyecather

HET AUTHENTIEK EN AMBACHTELIJK SMEEDWERK VAN FERAL GROUP ZORGT VOOR EEN EXCLUSIEVE TOETs IN ELKE WONING.

Van een rustieke villa over een industriële loft tot een modern kantoorgebouw: het smeedijzeren schrijnwerk van Feral Group wordt bij elke woning volledig op maat gemaakt volgens de regels van de kunst. Zowel binnen als buiten geeft het ambachtelijk schrijnwerk een woning extra karakter en cachet. Elk project wordt van a tot z door Feral Group uitgewerkt, van advies tot design en vormgeving. Feral Group meet alles op, produceert in eigen huis en plaatst het smeedwerk zelf. Het resultaat is een prachtige architecturale toets in uw woning die generaties lang zijn glans behoudt.

TOPKWALITEIT AAN EEN CORRECTE PRIJS

In het oude stadsgedeelte van Knokke voerde Feral Group een totaalrealisatie uit. Het stalen schrijnwerk met Jansen-profielen is thermisch geïsoleerd en voorzien van hoogrendementsbeglazing. Naast duurzaamheid is er aandacht voor een verfijnde afwerking. Om een roestvrij resultaat te bekomen, is het buitenschrijnwerk van Feral Group steeds gemetalliseerd en gepoederlakt.

Ook de prachtige villa op een van de mooiste locaties in Brasschaat gaf Feral Group een upgrade met stalen accenten tussen de wand en afscheiding van de trap, opgebouwd uit kokerprofielen en voorzien van veiligheidsbeglazing. Dankzij de magnetische sluiting konden de profielen uiterste slank blijven, waardoor de deur heel licht oogt. Een sterk staaltje vakmanschap.

Met enkele kleine ingrepen kan Feral Group een woning in een nieuw jasje steken. Door een overdekt terras dicht te maken, geniet je bijvoorbeeld elk seizoen van een prachtige ruimte met zicht op de tuin. Enkele beglazing of dubbele beglazing, met of zonder een verzonken onderprofiel, met een harmonicasysteem of niet. Voor elke situatie is er een oplossing. Het eindresultaat is hoe dan ook een prachtige blikvanger die van elke woning een thuis maakt.

Xavier de Cocklaan 69, 9831 Deurle
09 228 75 57 ∙ Info@feralgroup.com
WWW.feralgroup.com

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart