Villabouw Taelman

Architectuur – Ecologie – Future proof

Villabouw Taelman uit Oeselgem is een familiaal bouwbedrijf met een lange traditie van kwaliteit en vakmanschap. Een beproefd en duurzaam bouwprocédé net als de samenwerking met gerenommeerde architecten leidt steeds tot een stijlzuivere en authentieke vormentaal, of dat nu strak hedendaags of landelijk klassiek is. Een nauwgezette opvolging en coördinatie ontzorgen de bouwheren op alle vlakken. Villabouw Taelman staat voor traditioneel bouwen én toekomstgericht wonen, met een maximaal wooncomfort en minimale energiefactuur.

ARCHITECTUUR MET EEN ZIEL

Dit zie je ook in hun kijkwoning in Astene. De woning omvat twee bouwlagen en valt op door een uitgesproken horizontaliteit. De verlengde voorgevel scheidt het leven van de straat en zorgt voor privacy. De overvloedige lichtinval en het optimale contact met de buitenruimtes brengt sfeer in de woning. Of een ruimte nu wordt omgebouwd tot een speelhoek voor de kinderen of een bureau voor de thuiswerkende ouders… een woning van Villabouw Taelman volgt steeds de levensloop van het gezin. De luifel aan de voorzijde is dan weer een knap staaltje van technische kunde gecombineerd met stijlvolle architectuur. Het palet aan materialen werd beperkt gehouden. Dat zorgt voor een uniforme en rustgevende sfeer, zen voor oog en geest.

HELEMAAL KLAAR VOOR DE ECO-TOEKOMST

De woning is volledig future proof en maakt gebruik van zonnepanelen en vloerverwarming aangestuurd door een warmtepomp. Er kan een thuisbatterij geïnstalleerd worden en alle leidingen zijn voorzien voor het plaatsen van een laadinfrastructuur. Het vooruitstrevende domoticasysteem is gebaseerd op opensourcetechnologie. Zo groeit een woning probleemloos mee met de veranderende noden van de bewoners.

Vijvestraat 39, 8720 Dentergem
056 61 13 38 ∙ sales@taelman.be ∙ www.taelman.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart