HER

meeting up with friends

De Herfstcollectie van her. inspireert je om verhalen uit te wisselen.

Al sinds de early days van her. viert dit merk de vriendschap. De band tussen vriendinnen vormt de rode draad van elke collectie. Ondanks hun totaal uiteenlopende karakters, hebben deze vrouwen elkaar helemaal gevonden. Te midden van hun drukke levens zoeken ze elkaar graag op om verhalen uit te wisselen, samen te lachen of simpelweg te genieten van elkaars aanwezigheid. De herfst-winter collectie van 2022 van her. is dan ook geïnspireerd op favoriete ‘vriendinnenplekken’ zoals een museum of de bruisende stad en de vreugde van het samenzijn. Laat je inspireren door de drie thema’s en de bijbehorende looks!

MEET ME AT THE MUSEUM

Een namiddag cultuur snuiven in een museum is áltijd een goed idee. Stap samen met je hartsvriendinnen even in een andere wereld, verdwaal in de vele zalen en geef je ogen de kost aan al dat moois! De majestueuze, ingetogen sfeer van een gemiddeld museum wordt doorgetrokken in dit eerste thema.

Tinten als off-white, cognac en nachtblauw ogen sereen en tijdloos. En natuurlijke materialen zoals wol krijgen een interessante upgrade door ze te mixen met lurex. Bij dit sobere thema passen geen uitgesproken prints; wél subtiele ruiten of streepjes. Ook een andere klassieker, de jeans, is favoriet – maar wel in een donkere wassing en met voldoende stevigheid om jou een geborgen gevoel te geven.

MEET ME AT MY PLACE

Als er één ding is dat we geleerd hebben van de afgelopen twee jaar, is dat het soms ook héél fijn kan zijn om gewoon thuis te zijn. De vriendinnen maken het dan ook graag gezellig in de tuin of in de woonkamer. Comfortabele knitwear leent zich hier natuurlijk perfect voor. Multi-colored truitjes gemixt met lurex en mini-pailletten spelen met volume en creatieve steken. De rustgevende kleur groen – in munt, emerald en bottle – speelt de hoofdrol in dit thema.

Accentkleuren zoals opal blauw en sulfur – een heldergeel met een tintje limoen – zorgen voor een verrassende touch.

MEET ME AT THE CITY

Of je nu in Rome bent of in Brussel: elke grote stad heeft wel een trappartij die een bekende ontmoetingsplek is. Ook de vijf vriendinnen van her. spreken graag af bij de trappen. De ene keer lunchen ze er kort samen in de zon, een andere keer gebruiken ze het als uitvalsbasis om de stad in te trekken. De anticipatie van de vriendinnen om elkaar te zien op de afgesproken plaats voel je in de happy vibes van dit laatste thema. Mini-jurken, mini-rokken, een fringe jurk en de kleur candy pink geven een knipoog naar de zomer en maken je op slag vrolijk. Tegelijk zorgt de kleur hazelnut brown en het vele gebruik van ribfluweel voor warmte in je outfit: precies wat je nodig hebt op een druilerige winterdag.

VRIJHEID, BLIJHEID: INSPIRED BY BIRDS

Voor de drie thema’s vonden de ontwerpers van her. inspiratie in vogels: symbolen van vrijheid. In een zwerm trekken de vogels er immers graag op uit, net als de vriendinnen. En net als de vriendinnen, is ook geen één vogel hetzelfde: waar de één uitbundig is, is de ander ingetogen. Deze veelzijdigheid vind je ook terug in de herfstcollectie 2022, die verder een positieve en uitgelaten sfeer belichaamt.

shop online: www.her.be
Of kom langs in onze her. winkel in
Sint-Martens-Latem

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart