Per l’Uomo

Emporio Armani, Fedeli, Gran Sasso, Herno, Jacob Cöhen… Het zijn slechts een aantal merken die je in de kledingrekken van Per l’Uomo aantreft. Sinds 2015 is de speciaalzaak van fashionista Caroline Desmet de referentie voor Italiaanse herenmode in hartje Oudenaarde. Je kan er terecht voor professioneel advies bij je zoektocht naar de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Caroline runt Per l’Uomo met dezelfde grenzeloze passie voor mode als haar vader, een meester-kleermaker van wie ze de kneepjes van het vak leerde. Met een jarenlange carrière in de sector voelde de opstart van een eigen zaak als de logische next step. Zeven jaar later vult een brede waaier aan Italiës meest vooraanstaande fashionmerken het Per l’Uomo-aanbod, één voor één geselecteerd omwille van hun tijdloze elegantie en eindeloze combinatiemogelijkheden. Van kostuums, hemden en broeken tot accessoires zoals sjaals en schoenen stopt Caroline je graag van top tot teen in het nieuw, rekening houdend met je persoonlijke smaak en gewenste pasvorm.

THE ART OF DRESSING

“The art of dressing is a never-ending story” luidt de slagzin van de kledingwinkel, en dat mode nooit stilstaat bewijzen de nieuwste lente-zomercollecties boordevol trendy blikvangers die je er momenteel kan bewonderen. Zo bewandelt Fratelli Rosetti het pad van de casual chic-stijl met lederen instappers en suède veterschoenen, terwijl de dassen van Marchesi di como weer voor een explosie van kleur zorgen. Naast de bestaande merken, verwelkomt Per l’Uomo dit seizoen onder meer het Napolitaanse label Sartoria Latorre, de luxejeans van Tramarossa en de made-to-measure hemden van Ghirardelli.

“Geen inspiratie? Met haar natuurlijk gevoel voor stijl tovert Caroline in een oogwenk jouw ideale outfit samen.”

SHOPPEN OP ZONDAG? SÌ, CERTO!

Heb je een specifieke look in gedachten voor een feestelijk evenement? Ook voor mode op maat zit je bij Per l’Uomo goed. Elke avond tussen 18 uur en 20 uur is het mogelijk om op afspraak individueel te shoppen, waarbij je uiteraard kan rekenen op professionele begeleiding. Inspiratie is niet nodig: met haar natuurlijk gevoel voor stijl tovert Caroline in een oogwenk de outfit samen die beantwoordt aan jouw wensen. Spring je liever spontaan eens binnen? Geen probleem!

per l’uomo
WWW.PERLUOMO.BE
KREKELPUT 10, 9700 OUDENAARDE

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart