Huysewinkel

Het afgelopen jaar is ons team weer wat groter geworden. Zowel in ons kantoor te Waasmunster, Gent als Sint-Martens-Latem mochten we nieuwe makelaars verwelkomen. Hoog tijd dus om iedereen eens voor de lens te plaatsen en ons gehele team te capteren tot waar Huysewinkel vandaag is gegroeid.

Geen betere locatie hiervoor dan een prachtig Gents stadspaleis dat sinds kort bij ons te koop wordt aageboden. Namelijk het voormalige Hotel Legrand, gelegen nabij de kouter met uitzicht op de Gentse binnenwateren.

Het is fantastisch om Huysewinkel te kunnen zien groeien samen met gepassioneerde mensen die dezelfde waarden en normen delen. Iets waar we vanaf het begin steeds naar gestreefd hebben. We zijn dan ook immens trots dat Huysewinkel uitgegroeid is tot een hechte groep van 13 makelaars dat nauw samenwerkt en fungeert als één team.

“Eén team, een familie, daar gaan we voor.”

Een mooie, blijvende groei bij Huysewinkel

Wij hebben de ambitie om ons de komende jaren nog te versterken met talenten uit de sector. Het succes in onze aanwerving is dat wij geen open sollicitaties hebben. Het is steeds via mond aan mond reclame. Zo weten we dat mensen echt bij ons willen starten omdat ze al op de hoogte zijn van onze werking en ethische aanpak.

Daarbovenop gaat een constante groei ook gepaard met opportuniteiten binnen onze organisatie. Veel van onze mensen zullen organisch kunnen doorgroeien wanneer we uitbreiden of nieuwe uitdagingen aangaan. Dat maakt het een mooi ecosysteem waarbij we hopen dat iedereen zijn gading kan vinden.

Wie zijn nu de nieuwe gezichten?

In 2021 hebben we drie fantastische mensen kunnen verwelkomen. Ann-Sophie Marchand (Waasland), Ines Hemeryck (Gent) en Xavier Merchie (Sint-Martens-Latem). Elk met zijn of haar ervaring, eigenheid en talenten. Belangrijkste is dat ze onze waarden hoog in het vaandel nemen want dat is voor ons de basis.

Wat mogen we nog verwachten in 2022?

Misschien wel een vierde kantoor, maar we willen er niet op vooruit lopen. Onze ambitie is groot om in de komende jaren verder te kunnen blijven groeien. Van groot belang daarbij is het behoud van onze kwaliteit.

WWW.HUYSEWINKEL.BE
MAENHOUTSTRAAT 49, 9830 SINT-MARTENS-LATEM
09 219 90 90

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart