Isabelle Onraet

Big city feel met zachte tinten

Wat als zorgeloos kustgevoel en coole city vibes samenvloeien in één interieurconcept? Dat ondervind je wanneer je dit duplexappartement op de dijk van Knokke-Heist binnenwandelt. Bij de eerste aanblik waan je je in een New Yorkse luxeloft, maar een kijkje door de plafondhoge ramen onthult meteen een weids zicht over zee en strand.

In de inrichting, met zorg bedacht en uitgevoerd door Isabelle Onraet Interior Architects, is de hoofdrol weggelegd voor zachten tinten: de perfecte basis voor een rustgevende, tijdloze sfeer. Die wordt beklemtoond door zachte materialen en texturen, terwijl kussens, verlichting en decoratieve accessoires in messing en zwart een stoere touch introduceren. Voornamelijk de oversized hanglamp boven de salontafel springt met z’n ronde vormen in het oog en verbindt de woonkamer visueel met de slaap- en badkamer op de eerste verdieping.

“Je waant je in een New Yorkse luxeloft, tot je de Knokse kust door het raam spot.”

HARMONIEUS CONTRAST

Verder contrasteren de diepbruine parketvloer en het gebruik van marmerelementen met de lichte astinten zonder het harmonieuze plaatje te verbreken. In dezelfde lijn werden de wanden in de badkamer afgewerkt met donkere mortex die de high-end feel versterkt. Maatkasten in hout integreren een extra vleugje warmte én heel wat handige opbergruimte doorheen de woning.

WWW.ISABELLE-ONRAET.BE
STATIONSSTRAAT 123, 8790 WAREGEM
INFO@ISABELLE-ONRAET.BE – 056/298929

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart