Top interieur

Alles in huis voor een maximale binnen- en buitenbeleving

Top Interieur is al 40 jaar dé referentie voor binnen- en buitenmeubilair en accessoires, met winkels in Izegem, Massenhoven en Diegem (Reno). De ruime collectie van gerenommeerde merken wordt voortdurend aangepast volgens de laatste woon- en leeftrends.

Hedendaags wonen in stijl

“We gaan steeds op zoek naar merken die een antwoord bieden aan de noden van de toekomst, passend in onze drie stijlen: strak landelijk, modern hedendaags en designmeubilair. Denk hierbij aan Hay, Jori, Natuzzi, MDF Italia, Leolux, Ethnicraft…”, aldus zaakvoerder Pieter Sintobin. “Ook het comfortgamma met allerlei functionaliteiten, zoals Stressless, behoren tot het aanbod.”

Slaapcomfort is ook een belangrijke pijler bij Top Interieur. “Er gaat steeds meer aandacht naar een goede nachtrust. Hier spelen we op in met een uitgebreid gamma van kwaliteitsmerken zoals Vispring, Styldecor, Magnitude en Auping.”

Meubilair en keukens op maat

Quasi elk item in de winkel kan naar believen worden aangepast op vlak van kleur, materiaal en afmetingen. “We zijn gespecialiseerd in (semi)maatwerk, startend van een standaardoplossing. We werken nauw samen met projectontwikkelaars, die hun plannen met ons aftoetsen zodat wij kunnen zorgen dat het meubilair er perfect in past.”

Outdoor living

Daarnaast heeft Top Interieur ook alles in huis voor outdoor living. “In Massenhoven hebben we een grote afdeling tuinmeubilair met topmerken zoals Manutti, Gloster en Fermob. Ook in Izegem vind je outdoormeubilair en accessoires van onder andere Roolf, Soho en Vincent Sheppard.”

Onthaasten in rooftop

Winkelen bij Top Interieur wordt een totaalbeleving. “Tijdens je shoppingtrip kan je in Massenhoven even pauzeren in brasserie Rooftop en genieten van de lunch in het hippe interieur of van een koffietje op het verwarmd buitenterras.”

Liersebaan 123B • Massenhoven
Ambachtenstraat 6 • Izegem
Zaventemsesteenweg 154 • Diegem
www.topinterieur.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart