Helemaal jezelf in badmode die aanvoelt als een tweede huid

Dat een stranddag voor de meeste vrouwen geen evidentie is, hoeven we je niet te vertellen. Het juiste swimwear zorgt ervoor dat je je de hele dag door zelfverzekerd voelt. De badmode, corsetterie en lingerie van V&S Agenturen zijn sinds jaar en dag verleidelijk en speels, maar altijd klassevol. Met merken als Melissa Odabash, Aqua Blu en Dita Von Teese mogen zaakvoerders Stefan Van Vooren en Veronique Hostens zich tot een van de belangrijkste trendsetters op het vlak van sensuele kledij in de Benelux rekenen.

Op maat van elke vrouw

V&S Agenturen gaat prat op een persoonlijke aanpak en kent elke speciaalzaak waar het mee samenwerkt door en door. Typerend voor de merken die opgenomen worden in het klantenbestand? Hun prachtige afwerking met een flatterende fitting, zodat jij straks vol zelfvertrouwen en zonder zorgen over het strand kan flaneren.

Minimal glam

Ontwerpster Melissa Odabash combineert geraffineerde details en luxueuze materialen zonder over the top te gaan. De minimalistische uitstraling met een touch of glamour spreekt heel wat celebs aan die het merk trouw blijven, zoals onder andere actrice Sandra Oh (Dr. Cristina Yang in Grey’s Anatomy) en model en designer Rocky Barnes.

De wereld rond met Taj by Sabrina

Sinds dit jaar maakt ook Sabrina Crippa’s collectie deel uit van het aanbod van V&S Agenturen. De Italiaanse die haar dagen tegenwoordig op Miami Beach doorbrengt, put inspiratie uit haar hippe woonplaats en reizen doorheen Azië. Zo combineert ze bohemian luxury met traditionele borduurtechnieken om tot een mooi geheel van beach glamour-waardige blouses, cover-ups, jurken en badmode te komen.

“Elke vrouw verdient het om zich goed en verleidelijk te voelen in haar lichaam.”

Teasing lingerie van Dita Von Teese

Dita Von Teese creëert burlesque-approved lingerie met een knipoog naar de pin-upgirls van de jaren ’40. Denk old-school, Moulin Rouge, draagbaar en betaalbaar. Tegelijk heeft dit merk alles in huis om je elke dag like a million dollars te laten voelen, voor cupmaat B tot en met G-H.

Stijlvol de klok rond

My Fit Push Up accentueert je boezem op een subtiele manier. De T-shirtbh’s zijn in verschillende kleuren en met of zonder kant verkrijgbaar. Slapen in stijl doe je met Amadine en Sainted Sisters. Beide merken bieden nachtlingerie van hoogwaardige kwaliteit aan, waarbij comfort steeds key is.

Fashion from Down Under

Australian-based with the whole wide world in mind, zo kan je Aqua Blu Australia het best omschrijven. Centraal staan zelfverzekerde vrouwen, trendy stijlen en unieke prints die moeiteloos een zekere je-ne-sais-quoi-attitude uitstralen.

Jets Australia gaat op zijn beurt de sensuele toer op, zowel in het water als aan wal. De collectie van bikini’s, badpakken en throw-over kimono’s combineert elegantie met comfort en is er voor elk type vrouw, met een kleinere of vollere buste.

Nog een merk van Australische bodem is Heaven, bekend om z’n kleurrijke en comfy badmode en activewear. A beach run never sounded so fun!

Ontdek alle collecties op social media @vsagenturen

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart