Wilfra, concept & creation

Klassiek, modern of landelijk, met al meer dan 60 jaar ervaring zijn onze interieurs de trots van Wilfra Concept & Creation.

Met de 3e generatie aan het roer, hebben wij onze expertise kunnen uitbreiden naar totaalinrichting en totaalrenovatie van woningen. Van afbraak tot oplevering heeft u slechts één aanspreekpunt. Elke realisatie is een persoonlijk ontwerp met een uitzonderlijk oog voor detail, waardoor wij een ijzersterke reputatie hebben opgebouwd. Wilfra Concept & Creation bedenkt interieurontwerpen op maat waardoor de woonomgeving een uniek & klassevol thuisgevoel krijgt. Zowel voor particulieren, (binnenhuis)architecten als bouwpromotoren zijn wij een toegewijde partner met een bijzondere meerwaarde. Laat u overtuigen door ons enthousiasme!

www.wilfra-nv.be
Kortrijksesteenweg 12, 9830 Sint-Martens-Latem
09 222 28 11

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart