Clustr

Innovatieve interieurinrichting met respect voor ambachtelijke tradities.

CLUSTR is een ontmoetingsplaats voor iedereen die op een kwalitatieve en creatieve manier zijn of haar interieur wenst in te richten en dit zowel voor particulieren als professionals.

CLUSTR is de distributeur van het Italiaanse meubelmerk Moroso in België. Moroso is de ambachtelijke benadering van buitengewone creativiteit die zich op de markt onderscheidt door zijn productkwaliteit, innovatie en creativiteit.

Moroso, producent van haute couture van internationaal design, is een toonaangevend bedrijf in de productie van gestoffeerde meubels.

Ons aanbod van duurzame en ecologische producten wordt aangevuld met complementaire merken zoals Diesel by Moroso en Frankly A’dam. De partnerships met Wilfra, DeLuci verlichting ( Catellani & Smith en Trizo21 ) en Bosmans Haarden zijn gebaseerd op een gedeelde passie voor hedendaagse esthetiek, vakmanschap, innovatie en authenticiteit.

“In onze gedeelde ruimte willen we onze klanten een totaalconcept aanbieden dat aansluit bij hun wensen en verwachtingen en dit binnen een aangename sfeer en een totaalbeleving. Zo worden onze bezoekers deelnemer aan hun eigen projecten”, zegt initiatiefnemer Dany Slabbinck.

Uit deze visie is “CLUSTR aesthetics collective ” ontstaan. De keuze om samen te werken met Wilfra Sint-Martens-Latem voor keuken, badkamer en bureel om dit initiatief extra kracht bij te zetten was snel gemaakt.

Wilfra Sint-Martens-Latem voorziet totaalinrichting op maat van elke woonstijl. De gedeelde passie voor hedendaagse esthetiek, vakmanschap, innovatie en authenticiteit staat dan ook centraal binnen deze partnership.

In onze showroom Clustr te Gent kunnen klanten, architecten, interieurspecialisten en consumenten deelnemen aan een innovatieve, meeslepende ervaring. Ontdek bij Clustr zowel de verfijnde afwerking van Wilfra Sint-Martens-Latem, het Italiaanse meubelmerk Moroso, Diesel by Moroso, Frankly A’dam tapijten en Arktura plafond- & wandoplossingen ondersteund door fijne verlichting van Catellani & Smith en Trizo21 en de gezellige warmte van Bosmans haarden.

Ham 1, 9000 Gent
+32 (0) 9 258 88 56
info@morosobelgium.be
www.clustr.be
www.moroso.it

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart