PSG X DIOR

Modehuis Christian Dior stak de parijse voetbalgoden van psg in een gloednieuw, stijlvol jasje.

Voetballers en mode; het is al langer een geslaagd huwelijk en al zeker bij de sterren van Paris Saint – Germain. De titelhouders van de League 1 moeten dan ook een gat in de lucht gesprongen hebben toen hun club in zee ging met het modehuis Christian Dior.

Waar je de grootste sterren aan het voetbal firmament wel eens spot in schreeuwerige outfits waar de merknamen en logo’s vanaf druipen, is het resultaat van de PSG x Dior samenwerking klassevol, subtiel luxueus en understated elegant.

De komende twee voetbalseizoenen zullen Neymar en ploeggenoten kunnen rekenen op het onmiskenbare talent van artistiek directeur Kim Jones om fashionable voor de dag te komen.

De Britse ontwerper, die sinds 2018 aan het roer staat van Dior Homme, hield daarbij rekening met de hoge eisen die voetbalgoden van dat allooi nu eenmaal gewend zijn.

Voor de nieuwe PSG x Dior look werd zwart gecombineerd met marineblauwe tinten die speciaal gecreërd werden om aan te sluiten bij de PSG clubkleuren. De silhouetten ogen chique en hebben tegelijk een comfortabele, nonchalante feeling.

Om in stijl te relaxen is er een outfit voorzien die bestaat uit een Harrington jasje, een gebreide trui en een polo shirt. Uiteraard allemaal voorzien van een geborduurd PSG logo en de “CD Icon” initialen. Uiteraard worden ook de gouden voetballende voeten niet vergeten die gehuld worden in bijpassende Dior Explorer Derbies in fijn, zwart kalfsleder.

Voor de meer formele gelegenheden is er een jas in kasjmier (of wat dacht u anders?) en een driedelig kostuum. Dior Timeless Captoe Derbies waarin op de binnenzool het shirtnummer van elke speler gegraveerd werd, een kalfslederen riem en een dubbelzijdige jacquard stropdas in zwart en marineblauw -uiteraard ook voorzien van het clublogo – zorgen voor de finishing touch.

Haarlak zal Sergio Ramos dan weer kunnen opbergen in een kalfslederen saddle bag. En als de beste voetballer aller tijden Lionel Messi nog niet gewend is aan noordelijke temperaturen is er tot slot nog een kasjmieren sjaal die hem beschermt tegen de ergste kou.

Ook al moet het gelijkspel tegen Club Brugge in de Champions League er ingehakt hebben; de Parijse ploeg is in elk geval in stijl kunnen terugkeren naar het Parc des Princes.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart