DCT Wielsbeke & Maldegem

Droomwagens à la carte

Als onafhankelijke verdeler kunnen we gericht de juiste wagen aan de juiste persoon matchen.

Audi, BMW, Porsche, Volkswagen, Mercedes-Benz … Noem een Duits premium automerk en je spot het ongetwijfeld in de showrooms van DCT in Wielsbeke en Maldegem. Het salesteam onder leiding van Frederik Daenekindt en Rik Van Landschoot specialiseert zich al meer dan vijftien jaar in nieuwe en tweedehandswagens en stelt een persoonlijke service steeds voorop.

Begin 2005 verliet managing director Frederik Daenekindt zijn jarenlange job als aankoper en verkoper van tweededehandswagens bij Mercedes-Benz Oostende-Brugge om z’n eigen autozaak in Wingene op te starten. Daenekindt Car Trading of DCT focuste aanvankelijk op de exportmarkt en opende in 2008 een eerste showroom in Wielsbeke. “Daarmee gooiden we het over een andere boeg en gingen we ons rechtstreeks naar de eindklant richten”, verduidelijkt Frederik. “We kozen meteen voor een directe aanpak en een persoonlijke begeleiding van elke koper. Omdat we merkonafhankelijk zijn, kunnen we zeer specifiek de juiste wagen aan de juiste persoon matchen.” Die visie deelt Rik Van Landschoot, die in 2012 mee in het DCT-verhaal stapte en de tweede showroom in Maldegem uitbouwde.

Zot van een bepaalde auto, maar is die ondanks het ruime aanbod niet in stock? Dan zoekt of bestelt DCT ‘m gewoon voor jou. “Ook als je nog geen type in gedachten hebt, maar wel een idee van je budget, merk- en kleurvoorkeuren, kunnen wij op zoek gaan naar een wagen die zo dicht mogelijk aansluit bij wat je zoekt. Voor zowel nieuwe als occasiewagens in alle prijsklassen kan je bij ons terecht”, geeft Frederik mee. DCT neemt eveneens je huidige wagen over indien je klaar bent voor een switch.

PROFESSIONELE NAZORG UIT PASSIE VOOR HET VAK

Uiteraard behoren ook onderhoud en herstellingen tot het dienstenpakket van Frederik en zijn team: “We verzorgen je auto van top tot teen, of het nu om een klein onderhoud of het herstellen van de carrosserie gaat. Je geniet bij ons altijd van één jaar volledige garantie, op defecten of gebreken, zelfs als de wagen niet onder de fabriekswaarborg valt.” Voor wie zijn auto optimaal wil soigneren, ben je bij DCT aan het juiste adres. Van zomer- en winterbanden over velgensets, navigatie- en alarmsystemen alsook fietsdragers en trekhaken, zit je in de moderne ateliers in Wielsbeke en Maldegem goed voor de complete uitrusting van heel wat automerken.

WWW.DCT.BE – INFO@DCT.BE

SHOWROOM WIELSBEKE:
OOIGEMSTRAAT 6, 8710 WIELSBEKE
SHOWROOM MALDEGEM:
INDUSTRIELAAN 9A, 9990 MALDEGEM

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart