Feluce

Uniek licht, warme sfeer

Met de opening van een gloednieuwe showroom te Landegem kunnen liefhebbers van landelijke verlichting hun hartje ophalen: ze struinen er rond tussen de prachtige, landelijke designlampen van Feluce en krijgen er professioneel advies van een verlichtingsspecialist. Zaakvoerder Luc Geurts: “Het uitgangspunt van deze showroom is de beleving. Hier krijgen klanten een volwaardig beeld van de sfeer en gezelligheid van landelijke verlichting – met het charmante Landegem als perfecte locatie.

Exclusieve designs van superieure kwaliteit

Met een ruime ervaring in interieur en verlichting weet ondernemer Luc steeds weer de mooiste landelijke verlichting uit te kiezen. Dit zijn dan ook dé high-end lampen om je huis om te toveren tot een sfeervolle, charmante woning. Feluce staat voor meer dan landelijke verlichting. Door geen compromissen te sluiten op design of kwaliteit ontstaan uiterst karaktervolle ontwerpen, vervaardigd uit hoogstaand materiaal. Met de keuze voor rustieke materialen, zoals hout, brons chroom of keramiek, zijn het pareltjes van landelijk design. Exclusieve ontwerpen voor sfeervolle, warme gezelligheid, dat is wat we met Feluce willen bereiken.”

De showroom draait volledig rond beleving

De esthetiek van landelijke verlichting

Met bijna 10 jaar ervaring in de verlichtingswereld kent Luc de kneepjes van het vak: “Met Feluce wil ik aantonen dat lampen zoveel meer zijn dan een lichtbron en wil ik de klassieke ideeën over verlichting overboord gooien. Onze designs overstijgen dan ook de louter functionele eigenschappen van verlichting. Het zijn stuk voor stuk prachtige ontwerpen om elke ruimte een make-over te geven. Want verlichting is al langer veel meer dan louter een handigheid. Het brengt sfeer en gezelligheid, zorgt ervoor dat je heerlijk kunt cocoonen. ‘s Avonds relaxen in een warme gloed van landelijk design, wie wilt dat nu niet?”

Klanttevredenheid voorop

De groeiende populariteit van rustieke lampen maakte dat het tijd werd om nieuwe opportuniteiten op te zoeken, zoals het openen van een exclusieve showroom. De keuze viel al snel op het landelijke Landegem, waar de rustieke charme van deze verlichting helemaal tot zijn recht komt. “De showroom is de kers op de taart van het harde werk van ons team. Na de lancering 4 jaar geleden kende Feluce een uiterst snelle groei, en met deze showroom snijden we weer aan een nieuw hoofdstuk aan. Opnieuw staat klanttevredenheid daarbij voorop, want zonder onze klanten zouden we hier vandaag niet staan.”

De perfecte lamp voor elk interieur

Het vinden van de perfecte lamp voor elk interieur is dan ook vaak een uitdaging, maar met zijn ruime ervaring in de verlichtingswereld weet Luc steeds de mooiste landelijke verlichting uit te kiezen voor elke ruimte: “Onze klanten zijn liefhebbers van design die een high-end lamp zoeken voor een charmante ruimte en een warme gloed. Met die ene perfecte lamp voor de leeshoek of eettafel kan je je interieur naar een hoger niveau tillen en volop inzetten op sfeer en gezelligheid. Van een grote hanglamp met kaarsen of een subtiele verlichting voor een schilderij, we zoeken steeds naar de geknipte verlichtingsoplossing.”

Benieuwd geworden naar meer? Ontdek de laatste trends in verlichting op www.feluce.be online of in de showroom en laat je woning baden in een warme gloed dankzij de expertise van Luc en zijn Feluce-team.

Je kan Feluce ook telefonisch bereiken op het nummer 09 320 00 90

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart