5AM Optics

Blikt terug op een succesvolle start

Voorgaande winter introduceerde Sam Govaert 5AM Optics als cool kid on the block in Latem. Haar concept focust op een mix van kwaliteitsmerken en advies op maat, en wordt tot Sams grote waardering goed gesmaakt: “Het was voor mij een sprong in het duister en de streek heeft me echt positief verrast. Ik voel dat mijn persoonlijke aanpak enorm geapprecieerd wordt.”

JAPANS VAKMANSCHAP

De uitdagende periode waarin de brillenzaak zijn deuren opende, stond Sam niet in de weg. Menig eyewearfanaat wilde haar vernieuwende collecties van wereldwijde premium merken weleens met eigen ogen bewonderen. “Voornamelijk het Japanse merk Matsuda, dat brillen uit duurzaam titanium en acetaat maakt, is zeer geliefd. De designdetails en de lichtheid van het materiaal blijkt een populaire combinatie”, geeft Sam mee. Verder is 5AM Optics het adres voor hippe monturen van onder meer het Berlijnse Kuboraum, het Zweedse Oscar Magnuson en de Oostenrijkse labels Silhouette en Andy Wolf.

NEW IN

Recent voegde Sam ook Serengeti aan haar aanbod toe. Deze geavanceerde zonnebrillijn wordt vervaardigd met minerale glazen die extreme temperatuurschommelingen aankunnen en zich aanpassen aan de lichtsituatie. Wie houdt van zachte vormen en natuurlijke kleuren, vindt dan weer zijn ding in de nieuwe monturen van Delirious, gemaakt uit buffelhoorn en Takiron-acetaat.

GEÏNTEGREERDE TECHNOLOGIE

Voor brillendragers die hun ogen wat extra comfort gunnen, voorziet 5AM Optics glazen met het Eye Protect-systeem van Essilor. “Die bieden bescherming tegen uv-stralen en blauw licht, dat door de zon maar ook door digitale schermen wordt uitgestraald. De glazen absorberen dat deel van het licht dat schadelijk is voor je ogen, zonder de helderheid of kleurwaarneming te beïnvloeden”, verduidelijkt Sam. En mooi meegenomen: je geniet momenteel van actieprijzen op geselecteerde glazen met zo’n geïntegreerde filter.

DOE DE CHECK

Twijfel je of je aan een eerste of een nieuwe bril toe bent? Sam ontvangt je graag op afspraak voor een volledig oogonderzoek waarbij ze de gezondheid van je ogen evalueert en een gepast bril- of lensvoorschrift opstelt. Op basis daarvan weet je perfect welke sterkte je glazen moeten zijn en kan het fun gedeelte beginnen: het vinden van jouw ideale montuur. Doe alvast inspiratie op via de Instagram-pagina van @5am.optics en hou een oogje open voor de nieuwste seizoensstijlen van je favoriete merken!

XAVIER DE COCKLAAN 73, 9831 SINT-MARTENS-LATEM
www.5AM-OPTICS.BE • SAM@5AM-OPTICS.BE • 0473 53 45 16

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart