Top Interieur

Onestopshop voor hedendaags wonen

Sinds zijn start in 1982 is Top Interieur uitgegroeid tot een gerenommeerde interieur- en exterieurzaak met drie vestigingen in Izegem, Massenhoven en Diegem (Reno). Zaakvoerder Pieter Sintobin neemt ons mee voor een bezoekje aan de recent vernieuwde winkel in Massenhoven.

Inspelen op woontrends

Top Interieur is de klassieke meubelwinkel altijd al een stapje voor geweest, zowel op vlak van aanbod als winkelbeleving. Dat bewijst de indrukwekkende winkel in Massenhoven, die als antwoord op de wijzigende woontrends enkele jaren geleden volledig nieuw gebouwd en geconcipieerd werd. Pieter Sintobin: “In de jaren zagen we de keuken evolueren van een afgesloten kamer naar een echte leefkeuken die naadloos overvloeit in de leefruimte. Ook outdoor living werd steeds belangrijker. Met deze vaststellingen zijn we Europa rondgereisd om inspiratie op te doen en hebben we ons winkelconcept in Massenhoven naar the next level gebracht.”

Interieur- en exterieurconcept 2.0

Het resultaat? 22.000 m² aan wooninspiratie in drie stijlen: hedendaags landelijk, modern Scandinavisch en designmeubilair. “Ons uitgebreide aanbod is een bewuste keuze. We willen een onestopshop zijn waar je een ruime keuze aan meubels en accessoires vindt en waar je altijd terecht kan, ook op zon- en feestdagen.”

Het ultieme wooncomfort

Op de eerste verdieping vind je maar liefst 10.000 m² aan meubilair voor de leefruimte zoals salons, tafels, stoelen en wandkasten van merken zoals Jori, Natuzzi, Muuto, Vincent Sheppard en Hay, om er maar enkele te noemen. Ook het comfortgamma met allerlei functionaliteiten van bijvoorbeeld Stressless behoren tot het aanbod. Op de tweede verdieping vind je alles van slaapcomfort, maatkasten, keukens en tuinmeubelen. “Er gaat steeds meer aandacht naar een goede nachtrust, dus hier hebben we ook op ingespeeld met een uitgebreid gamma van kwaliteitsmerken zoals oa Auping, Beka, Vispring en Magnitude.”

Ongebreideld accessoireplezier

Wie wonen zegt, denkt ook aan sfeer en gezelligheid. Op het gelijkvloers kunnen interieurliefhebbers dan ook hun hartje ophalen in de enorme woonaccessoireshop met decoratie, serviezen, bedtextiel, plaids…

Meubilair en keukens op maat

Quasi elk item in de winkel kan naar believen worden aangepast op vlak van kleur, materiaal en afmetingen. Ook de evolutie naar open leefkeukens brengt meer maatwerk met zich mee. “Onze absolute specialisatie is (semi)maatwerk. Alles kan aangepast worden naar de wensen van de klant. Daarnaast werken we steeds vaker samen met projectontwikkelaars, die hun plannen met ons aftoetsen zodat wij kunnen zorgen dat het meubilair er perfect in past.”

Outdoor living

Op de tweede verdieping vind je ook een groot aanbod aan tuinmeubilair en -accessoires van topmerken zoals Gommaire, Manutti en Gloster. “Buitenruimtes worden steeds meer ingericht als volwaardige livings, inclusief accessoires zoals buitentapijten, kussentjes en verlichting.”

Afsluiten bij Rooftop

De hippe brasserie Rooftop met verwarmd buitenterras op de bovenste verdieping maakt de beleving ten slotte compleet. “Onze klanten spenderen vaak uren in onze winkel. Dan is het heerlijk om een shopping day te combineren met een hartig ontbijt, lekkere lunch of gezellig diner.”

[qodef_separator position=”center” color=”#bcaa86″ width=”65%” thickness=”2″ top_margin=”50″ bottom_margin=”50″]

Liersebaan 123B • Massenhoven
Ambachtenstraat 6 • Izegem
Zaventemsesteenweg 154 • Diegem
www.topinterieur.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart