Roc du Maroc

Vastgoedkantoor IRRES rijdt glansrijk parcours

Sport en ondernemerschap? Een gouden combinatie! Sport bevordert je fysieke en mentale gezondheid. Het geeft energie, vermindert stress, versterkt je discipline en helpt je om naar piekmomenten toe te werken. Dirk Janssens, vennoot bij vastgoedkantoor IRRES, vatte de koe bij de horens en nam deel aan Roc du Maroc: een extreem MTB-avontuur dat smaakt naar meer …

Inspanning loont

Dirk is het gewend om ergens voor te gáán, zowel in zijn werk als op fysiek vlak. “Sport en avontuur waren vroeger mijn dada. Ik trok er geregeld opuit met de rugzak en deed mee aan kwart- en halve triatlons. Op een gegeven moment geef je dan voorrang aan werk en gezin. Voor je het weet, sleep je overtollige kilo’s mee en zakt je energiepeil onder nul.

Zo’n anderhalf jaar geleden gooide ik het roer om. Ik schreef mezelf, samen met vier vrienden-ondernemers, in voor Roc du Maroc. Een uitputtingsrace waarvoor ik een jaar lang intensief heb getraind – mét resultaat.”

“Roc du Maroc in een notendop: 6 dagen, 6 etappes, 666 kilometer en 9000 hoogtemeters in een landschap van een onbeschrijflijke schoonheid.”

Winnaarsmentaliteit

Roc du Maroc in een notendop: 6 dagen, 6 etappes, 666 kilometer en 9000 hoogtemeters in een landschap van een onbeschrijflijke schoonheid. “Het traject is slopend maar ook ontzettend mooi en veelzijdig. Het Atlasgebergte, canyons, vruchtbare landschappen, de woestijn, oases … Overal kom je jezelf tegen en moet je grenzen verleggen. Veel deelnemers waren trouwens ondernemers: mensen met een ijzersterke drive die geen genoegen nemen met middelmaat.”

Allesbehalve doorsnee

Dirk bracht de challenge tot een goed einde. Ook met IRRES leggen Dirk en vennoot Pieter-Jan Demeyere samen met hun team de lat zo hoog mogelijk. “IRRES is het geesteskind van Pieter-Jan en mezelf. We werkten allebei al lang in de vastgoedsector. Op een gegeven moment was de tijd rijp voor iets nieuws, iets van ons. Wat eraan voorafging: een grondige voorbereiding, gespecialiseerde studies en een uitgekiend businessplan. We wilden geen kantoor van dertien in een dozijn, maar eentje dat select vastgoed op z’n paasbest in de markt zet.”

Schakel tussen koper en verkoper

IRRES onderscheidt zich met marktkennis, een sterke lokale verankering en een klantgerichte totaalaanpak. “We kruipen in de huid van de koper om mogelijke twijfels en vraagtekens weg te halen. Concreet: we nemen het pand onder de loep, doen aanbevelingen voor verbetering, verzorgen styling en laten waar nodig kleine werken uitvoeren. Troeven accentueren, daar draait het om. Dankzij een goed geolied team voeren we al die taken uit volgens de regels van de kunst. Is er een klik met de woning, maar vinkt ze niet alle wensen af? Dan toont onze architect het potentieel van het pand aan.”

“Succes komt niet vanzelf. Je moet lef, wilskracht en volharding hebben. Je dromen najagen en gaan voor goud.”

Mikken op goud

Zeven jaar doelgericht bikkelen heeft IRRES geen windeieren gelegd: een groot klantenbestand, bijzondere panden en een naam met faam in de sector. “Succes komt niet vanzelf. Je moet lef, wilskracht en volharding hebben. Je dromen najagen en gaan voor goud.” De sportmicrobe werkt aanstekelijk op kantoor. In oktober loopt Dirk met enkele collega’s de marathon van Amsterdam. “Niets zo fijn als een gemeenschappelijk doel nastreven en uit het vaste stramien breken.”

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart