Frame your greatest sunglasses

Welke zonnebril zet jij deze zomer op je neus? Kies je favoriet uit deze zes fijne trends. Tip: je hoeft je niet tot één bril te beperken …

< Bottega Veneta

Bright white

Graag een stijlvolle, neutrale bril zonder erbij te lopen als een grijze muis? Ga dan voor een witte variant. Aviator, oversized, rechthoekig of met fijn montuur … Je vindt gegarandeerd een model dat bij jou past. Deze classy versie fleurt je gezicht, je outfit en je humeur op.

Yves Saint Laurent >

Flat tops

Dé trend van 2020: een montuur met een volledig horizontale bovenkant. Deze brillen houden het midden tussen sportief en retro – het beste van twee werelden. Veel celebs zijn dol op de flat top-bril. Ook iets voor jou? Met deze zwarte versie oog je trendy, chic én sporty.

< Balenciaga

The future is near

De futuristische trend stak vorig jaar al de kop op. Het is een blijvertje, want ook dit seizoen zijn futuristisch ogende brillen alom aanwezig. Ze gaan zelfs een stapje verder, met een gewaagd silhouet, kronkelend pootje of XL-formaat. Zoals deze met grafische vorm, roze glazen en zilveren montuur.

Alexander McQueen >

The bigger the better

Oversized-brillen zijn niets nieuws. Audrey Hepburn en Jackie Kennedy waren destijds al fan. En ook jij kunt de groter-dan-groot-trend aan je collectie toevoegen. Een XL-zonnebril duikt telkens opnieuw op – terug van nooit weggeweest. Big is beautiful, zeker in deze prachtige tint en uitvoering.

< Gucci

Multiprint bling bling

Oud is in. Tenminste, als de retrolook is aangepast aan vandaag. Concreet: een toefje kleur, een portie bling, nieuwe materialen, noem maar op. Deze versie steekt de vintagebril in een gedurfd kleedje: een zebraprint voor het montuur en paarse glazen. Voor retrolovers met lef.

Fendi >

Retro rond

Is je gezicht wat hoekig of langwerpig? Dan brengt een ronde bril je gelaatstrekken mooi in evenwicht. Een rond brilletje associëren we nog altijd met John Lennon, maar de retrolook is erg vrouwelijk. Zoals dit aantrekkelijke model met honingbruin montuur en dito glazen – warm én sensueel.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart