Casteur & Marco Bicego

Vakmanschap, kwaliteit, traditionele technieken en een ongeëvenaard gevoel voor stijl en creativiteit: dat zijn de kernwaarden van de juwelencollectie van Marco Bicego. Het merk past perfect bij het DNA van Casteur: er wordt steeds bewust gekozen voor ambacht, kwaliteit en passie, en de juwelen zijn verfijnd, handgemaakt en nét dat tikkeltje ‘anders’. Een perfect match met de andere merken in de collectie van Casteur.

Schoonheid geïnspireerd door de natuur.

Italiaanse savoir-faire

In de Veneta-regio in italië, die bekend staat als het centrum van de Italiaanse goudsmederij, komen de collecties van Marco Bicego tot leven. De juwelen worden hier stuk voor stuk handgemaakt in ateliers door meesters in het vak. Marco Bicego is nog steeds betrokken bij alle facetten van het proces: een prachtig bewijs van zijn liefde voor de ambacht, de materialen en de haute joaillerie.

Perfecte imperfectie

De creaties van Marco Bicego onderscheiden zich door enerzijds het unieke, handgemaakte vervaardigingsprocedé, maar ook door de ‘perfecte imperfectie’ van de stukken. “De juwelen weerspiegelen de onvolkomenheden van de natuur en haar veelzijdige schoonheid: tijdloze klassiekers.

Een rijke geschiedenis met een hedendaags design.

Sprankelende diamanten of juist een overweldigende hoeveelheid kleur, de verschillende collecties brengen exotische plaatsen van over de hele wereld tot leven in fantasierijke juwelen. Voor de bewerking van het goud gebruikt het merk een eeuwenoude techniek met de ‘Bulino’. Het resultaat hiervan is dat het goud gegraveerd lijkt en dit is het kenmerk geworden van het merk!

www.casteur.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart