cruise plus, ultimate cruise experience, oceania cruises

The ultimate cruise experience

De ultieme luxe-ervaring op zee met Cruise Plus en Oceania Cruises

Alle comfort van een luxehotel mét een spectaculair zicht op de zee. Cruises worden steeds populairder en bij Cruise Plus in Sint-Niklaas weten ze waarom. De sfeer, gastronomische keuken, de vlotte bediening en knap samengestelde vaarroutes zijn slechts enkele troeven die van een cruise met Cruise Plus een onvergetelijke ervaring maken. Voor de echte levensgenieters is er bovendien luxerederij Oceania Cruises. Vaar langs betoverende kustplaatsen, geniet van culinaire wereldklasse en ervaar de uitzonderlijke service van Cruise Plus.

Adembenemende bestemmingen zonder massatoerisme

Luxerederij Oceania Cruises vaart op alle wereldzeeën maar kiest daarbij ook voor minder voor de hand liggende bestemmingen. “De vaarroutes en bestemmingen van Oceania Cruises zijn ingenieus uitgekozen en veelal een uitgebalanceerde mix tussen cultuurhistorische en natuurbestemmingen,” vertelt Dirk Van Duyse, directeur van Cruise Plus. “Op vrijwel alle routes wordt er bewust gekozen voor de kleinere aanleghavens. Veel beleving en weinig massatoerisme dus.”

Oceania Cruises blijft dan ook ver weg van alles wat druk, stresserend en chaotisch is. Klanten kunnen de adembenemende reisbestemmingen in alle rust verkennen.

“Oceania Cruises blijft ver weg van alles wat druk, stresserend en chaotisch is.”

Genieten van een zorgeloze vakantie

En aan boord van het schip? Daar is het genieten van uitzonderlijk comfort, ongekende faciliteiten, een uitmuntende gastronomie en ongeëvenaarde service. De sfeer aan boord van Oceania Cruises is er een van haast ondenkbare kalmte. Daar dragen de elegant ingerichte publieke ruimtes en stijlvolle hutten en suites zonder twijfel aan bij. Tijdens een verkwikkende nachtrust glijden alle zorgen van de vakantiegangers af, terwijl het drijvende luxehotel koers zet naar de volgende bestemming.

En om echt alle mogelijke zorgen weg te nemen, is er Cruise Plus. Deze gespecialiseerde reisorganisatie heeft jarenlange ervaring in de verkoop van cruises en beschikt over een grondige en specifieke vakkennis van elke cruisemaatschappij. Cruise Plus staat garant voor “tot in de puntjes verzorgde cruises”, zodat haar klanten maximaal én zorgeloos kunnen genieten van hun reis.

Compleet op maat van de klant

Cruise Plus maakt een topprioriteit van de persoonlijke en kwaliteitsvolle opvolging van elk reisdossier. Bij deze reisorganisatie wordt elke keer opnieuw gekozen voor een direct contact met de klanten. Op deze manier kan de enorme passie voor cruises persoonlijk met de klanten gedeeld worden.

Elke klant heeft rechtstreeks contact met een van de Cruise Plus-adviseurs. Geen wachtlijnen bij een call center of een onpersoonlijke benadering van iemand die het reisdossier niet kent. De persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat ze de interesses en wensen van hun klanten perfect aanvoelen. Zo kunnen ze vanuit hun expertise en persoonlijke reiservaringen, een reis op maat creëren die perfect past bij de verwachtingen van de klant. Het resultaat is steeds een onvergetelijke reiservaring.

“Persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat we de interesses en wensen van de klant perfect aanvoelen.”

cruise plus, cruise
Culinaire verwennerij met Oceania Cruises

Ook op culinair vlak is een cruise met Oceania Cruises een ervaring die nog lang zal nazinderen. “Vorig jaar kon ik tijdens een persoonlijke reis zelf proeven van de culinaire verwennerij die Oceania Cruises te bieden heeft. Een absolute aanrader is de kreeft, maar ook de andere zeevruchtenspecialiteiten zijn van topniveau. Het is nu bijna een jaar geleden, maar de smaak blijft haast een even sterke herinnering als de cruise zelf,” aldus Margo Jonkers, marketingexperte bij Cruise Plus.

Tijdens de cruise verzorgt Oceania Cruises op haar schepen Marina en Riviera workshops in een eigen kookatelier. In de aanleghavens kunnen gasten samen met de chef verse ingrediënten inslaan op lokale marktjes, om daarna samen de plaatselijke specialiteit klaar te maken. De 4 kleinere en 2 grotere schepen uit de vloot hebben elk hun eigen karakter en verrassende creatieve toetsen. Geen wonder dat de verschillende restaurants culinaire paradijzen voor fijnproevers zijn. Bovendien is er een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils.

Sal Dimani, eveneens werkzaam bij Cruise Plus, vaarde al eens mee en vertelt: “Ik was zwanger en aan boord tijdens een Middellandse Zee-cruise van Venetië naar Rome. Ik werd door de attente crew meermaals gewezen op de alternatieve mogelijkheden voor het diner. Ik mocht immers niet alles eten en ben bovendien vegetariër. Toch heb ik elke dag, dankzij de creativiteit van de koks, met veel smaak én van een uitgebreide menukaart kunnen genieten.”

” Op vele – al dan niet begeleide – cruises worden klanten verwend met erg leuke extra’s.”

Als het wat meer mag zijn

Cruise Plus, het cruisedepartement van Reizen De Cauwer in Sint-Niklaas, is de absolute marktleider in luxecruises. Wanneer klanten langskomen bij de cruiseadvies-specialisten, maken zij graag de nodige tijd vrij om samen met hen de diverse mogelijkheden te bekijken.

Op vele – al dan niet begeleide – cruises worden klanten verwend met leuke extra’s zoals een bepaald boordkrediet om aan boord te besteden, gratis luchthavenvervoer, een inbegrepen drankenpakket of een exclusieve lunch tijdens de reis.

En de bemanning van de 6 intieme schepen van Oceania Cruises? Die staat altijd op een discrete manier klaar om klanten te helpen met om het even welke wens. Kortom, dankzij de vlotte samenwerking tussen Cruise Plus en Oceania Cruises kan iedereen ten volle genieten van een zorgeloos verblijf!

reizen de cauwer & cruise plus
Grote Markt 72, 9100 Sint-Niklaas
www.cruiseplus.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart