Unicus

unicus, woodstoxx

Unicus

Houten bijgebouwen op maat

De naam zegt het zelf: Unicus staat voor unieke houten bijgebouwen, die volledig op maat worden ontworpen. Alles gebeurt volgens jouw smaak en noden en in perfecte harmonie met je tuin. Onze bijgebouwen en paviljoenen zijn duurzaam, veelzijdig en een ware streling voor het oog. Van een luxueuze poolhouse tot een gezellige barruimte of zelfs een uitbreiding van je kantoorruimte, Unicus maakt het allemaal mogelijk.

Ontzorging van a tot z

De houtspecialisten van Unicus ontzorgen je van ontwerp tot oplevering. Onze designers luisteren naar je specifieke wensen en werken op basis daarvan een ontwerp uit. Onze modellen Skye en Spencer kunnen daarbij als inspiratie dienen, maar we starten even graag van een wit blad. Heb je al een architect onder de arm genomen? Dan toveren wij met plezier het ontwerp van de architect om tot het bijgebouw van jouw dromen.

Luxe tot in het detail

Van ruwbouw en schilderwerken tot domotica en afwerking tot in het kleinste detail: wij denken aan alles, zodat jij kan genieten van een zorgeloze uitbreiding van je woonruimte. “Hout leeft, hout inspireert. Het authentieke karakter en de natuurlijke oorsprong is de reden dat we van hout houden. En we zijn er dan ook van overtuigd dat hout de toekomst is.”

unicus by woodstoxx
kortrijksesteenweg 1157, 9051 Gent
www.woodstoxx.be