Connecting Europe in style with ACE

De nieuwe dochteronderneming van het privéjetbedrijf ASL

ACE, wat staat voor ‘Air Charters Europe’, is een uniek concept in de Benelux. ACE richt zich op een nichemarkt voor business incentives en groepsreizen van 10 tot 42 personen. ACE biedt deze mensen een aangename, luxueuze vlucht met alles erop en eraan zodat ze kunnen reizen als echte VIP’s.

Veel evenementbedrijven, zoals bijvoorbeeld Zoute Events, zijn grote fan van ACE en maken met veel plezier gebruik van hun aanbod. De Embraer ERJ-135, het toestel voor dertig personen, dat speciaal werd gemaakt voor deze business line, wordt vanaf volgend jaar ook ingeschakeld voor de skireizen van ASL Travel (Travel Agency van de ASL Groep).

Door het grote succes van ACE heeft het bedrijf een tweede vliegtuig in gebruik genomen sinds augustus 2019, met plaats voor 42 passagiers: de ERJ-145. ACE heeft de ambitie om op die manier gestaag de luchtvaartmaatschappij uit te bouwen.

Bij ace kunnen klanten hun reis volledig personaliseren en er een unieke ervaring van maken die hun verwachtingen helemaal overtreft.

De ERJ145 biedt plaats aan 42 passagiers in een Corporate Class cabine zonder bagagebakken en met meer beenruimte. Alle plastic aan boord werd vervangen door nieuwe, luxueuze materialen zoals hout, ultra zacht leer en zelfs marmer op de vloer van de toiletten.

Daarnaast werd de geluidsisolatie aangepakt en verbeterd, en werd een In-flight entertainment systeem geïnstalleerd. Bagage kan mee in een vrachtruim met een inhoud van 9,2 m³. De ERJ145 heeft een vliegbereik van 2.870 km bij een kruissnelheid van 825 km/h.

ACE biedt een unieke service-ervaring tijdens de vlucht. Het bedrijf wil dat zijn passagiers op een stijlvolle manier, veilig en efficiënt reizen. Bij ACE kunnen klanten hun reis volledig personaliseren en er een unieke ervaring van maken die hun verwachtingen helemaal overtreft.

[qodef_separator position=”center” color=”#bcaa86″ width=”65%” thickness=”2″ top_margin=”50″ bottom_margin=”50″]

air charters europe nv (ace) • +32 (0)11 94 65 19 • www.aircharterseurope.com • info@aircharterseurope.com
asl private jet services • +32 (0)11 29 50 16 • www.aslgroup.eu • sales@aslgroup.eu

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart