Woodstoxx

Woodstoxx staat voor eigen productie én plaatsing van parket, houten terras, gevel-, plafond- en wandbekleding. Grote of kleine projecten, wij denken vooral in termen van geslaagde projecten.

Woodstoxx hecht een groot belang aan duurzaamheid. Iets dat zich niet alleen uit in het gebruik van FSC en PEFC gelabeld hout, maar ook in de manier waarop we ons hout bewerken. Zowel buiten- als binnenproducten krijgen een extra beschermlaag en gevel- en terrascollecties worden brandvertragend behandeld. Dit alles met het oog op kwaliteit, zorgvuldige afwerking en een zo lang mogelijke levensduur.

“Voel de spirit, voel de warme gloed van hout.” Onder dit motto brengt Woodstoxx hout in zijn volle glorie onder de aandacht. In onze belevingscentra in Gent en Menen stellen we alles in het werk om u te laten inspireren door de eindeloze mogelijkheden die hout u kan bieden.

Woodstoxx Gent
Kortrijksesteenweg 1157
9051 Sint-Denijs-Westrem
+32 9 331 69 55

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart