Oosterlinck

Een geschiedenis vol passie voor design, interieur en kunst sinds 1935

als je de showroom van wooninrichting oosterlinck binnenstapt, voel je de passie voor design, interieur en kunst. deze passie is letterlijk van generatie op generatie doorgegeven, samen met de persoonlijke aanpak.

Griet Oosterlinck en haar man Peter gaan er als derde generatie voor om in communicatie te treden met mensen, hun levensstijl aan te voelen en hen vervolgens te raken met materialen, combinaties en kleuren die werkelijk bij hen passen.

Rusteloos zoeken naar perfectie

Het team van Wooninrichting Oosterlinck gaat duidelijk aan eenheidsworst voorbij. Steevast zoekend naar meubels met karakter, merken met uitstraling, kunstenaars met visie. De inspiratie komt niet zozeer uit trends, maar wel uit een open visie op de wereld, cultuur en vooral de klant zelf.

Blijven inspireren

Griet en Peter willen vooral mensen inspireren. Dat kan gaan om dat ene decoratiestuk, of om de totale inrichting van een ruimte. “Wij willen mensen blijven verrassen met een stijl die geen dure woorden nodig heeft: subtiel, elegant en in directe verbinding met de persoonlijkheid van de klant.”

Showroom. Hoenderstraat 45, 9230 Wetteren, t. 09369 09 99

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart