Vive ma maison

Vive Ma Maison is reeds vele jaren een sterk vormgevend project. Klanten kunnen er zowel exclusieve interieurelementen vinden om aan de persoonlijke woonruimte net die karaktervolle toets toe te voegen, maar evengoed een al dan niet volledig herontwerp van woningen, kantoren, winkels, e.d. Kortom iedere mogelijk ruimte laten uitwerken en met grote deskundigheid laten begeleiden.

Jessy Naudts, de bezielster van Vive Ma Maison, is een creatief en vormgevend consulent die haar klemtoon legt op fijne esthetische ontwikkeling, kunst en binnen- & buitenhuis ontwerp. De ruimtes die Vive Ma Maison ontwerpt of verder vorm helpt geven, zijn diep in een tijdloze en eerlijke eenvoud geworteld. De manier waarop ze interieur benadert, is hoofdzakelijk artisanaal en holistisch te benoemen.

Vive Ma Maison ontwerpt ruimtes waarin het strakke en moderne met zeldzame stijlvolle vondsten en fijne curiosa gecontrasteerd wordt. Elk project wordt met een intrinsiek respect voor vorm en karakter ontwikkeld. Elk object is gevoed met een keuze voor intens persoonlijke en ongebonden stijl die puur karakter uitdrukt. In haar studio, showroom en winkel – kortom het ‘Maison’ – biedt Jessy Naudts unieke stukken met beperkte oplage aan van de hand van zorgvuldig geselecteerde nationale en internationale designers en kunstenaars. Gedeeltelijke of volledige interieurprojecten van allerhande ruimtes worden van a tot z begeleid, waarbij elke creatieve beslissing steeds bij de klant op persoonlijkheid, behoefte en smaak afgetoetst wordt.

0473 49 47 09 · info@vivemamaison.be · www.vivemamaison.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart